Mihaela Bilic, dezvăluire emoționantă despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de actualul soț al Andreei Berecleanu

Mihaela Bilic este una dintre cele mai urmărite nutriționiste de la noi din țară, fiind apeciată pentru sfaturile extrem de utile pe care le oferă în ceea ce privește alimentația.

24 ian. 2024, 09:21
Mihaela Bilic, dezvăluire emoționantă despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de actualul soț al Andreei Berecleanu
Mihaela Bilic, dezvăluire emoționantă despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de actualul soț al Andreei Berecleanu

Mihaela Bilic a ales să vorbească deschis despre lucrurile care există în sufletul ei. Suntem obișnuiți ca aceasta să ofere unele dintre cele mai prețioase sfaturi, în ceea ce privește alimentația, dar și un stil de viață sănătos. Dacă în ceea ce privește viața profesională, aceasta a fost extrem de transparentă mereu, pe plan personal a ales să fie cât se poate de discretă și să țină departe de lumina reflectoarelor ceea ce se întâmplă în viața amoroasă.

Citește și: Mihaela Bilic aruncă bomba! „Teoria cu cele 3 mese pe zi a venit la pachet cu obezitatea”

Foarte puțină lume știe că aceasta a trăit o poveste de dragoste cu actualul soț al Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan. Cei doi au avut o relație destul de lungă, însă despărțirea nu a putut fi evitată. Totuși, Mihaela Bilic a rămas și cu un regret uriaș, iar, acum, nutriționista l-a recunoscut în mod public.

Povestea de iubire cu medicul chirurg estetician Constantin Stan a fost una de durată. Timp de 13 ani, cei doi au avut parte de dragoste și au evoluat împreună. Cu toate acestea, la un moment dat, lucrurile au luat o turnură mai puțin favorabilă.

Mihaela Bilic a dezvăluit deschis că ea a fost cea care a pus capăt relației. Deși nu regretă decizia luată, există un aspect care a afectat-o profund pe parcursul relației.

Atât ea, cât și partenerul ei de la acea vreme aveau un program destul de încărcat. Cei doi au fost mereu focusați pe reușitele profesionale și au vrut să evolueze împreună, lucru care s-a și întâmplat.

Deși au fost atâția ani împreună, Mihaela Bilic și medicul chirurg estetician nu au reușit să plece niciodată împreună într-o vacanță. Chiar dacă pare greu de crezut, la acea vreme, cuplul prefera să meargă la congrese, decât să se relaxeze departe de rutina profesională.

„Mergeam împreună la congrese în străinătate. Am construit foarte mult împreună. Nu am fost niciodată într-o vacanță împreună. Nici măcar o dată.”, a spus Mihaela Bilic în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit cancan.ro.

Însă, în ceea ce privește planul profesional, nu ar schimba nimic și nu are niciun reproș de făcut. S-a dezvoltat alături de medicul Constantin Stan și au ajuns amândoi acolo unde și-au propus pe scara evoluției profesionale.

După ce a pus punct relației, Mihaela Bilic a început să fie destul de rezervată. La rândul lui, medicul chirurg estetician a decis să își refacă viața din punct de vedere sentimental. În 2016, acesta s-a căsătorit cu Andreea Berecleanu și formează un cuplu și în prezent.

Citește și: Mihaela Bilic spune care este planta cu surplus de vitamina C. Se găseşte în fiecare piaţă şi te ajută să stai departe de bolile sezonului