Mihaela Bilic s-a delectat cu parizer cu pâine în Italia. În România este considerat TOXIC pentru sănătate: „Toată lumea mănâncă parizer”

Mihaela Bilic adoră parizerul, în ciuda părerilor controversate care s-au lansat asupra acestui aliment, considerat extrem de nesănătos.

29 ian. 2024, 14:52
Mihaela Bilic s-a delectat cu parizer cu pâine în Italia. În România este considerat TOXIC pentru sănătate: „Toată lumea mănâncă parizer”
Mihaela Bilic a savurat parizer cu pâine în Italia

Mihaela Bilic este una dintre cele mai cunoscute nutriționiste de la noi, fiind extrem de apreciată și în mediul online, unde oferă sfaturi și recomandări alimentare pentru persoanele care își doresc să urmeze un stil de viață sănătos, să se bucure de micile plăceri ale vieții, dar, în aceeași măsură, să urmeze și o dietă.

Unul dintre lucrurile pe care aceasta le subliniază constant pe rețelele de socializare este faptul că nu trebuie să ne privăm de la nimic, indiferent de obiectivele pe care le avem, întrucât moderația și echilibrul sunt cheia

Citește și: Mihaela Bilic aruncă bomba! „Teoria cu cele 3 mese pe zi a venit la pachet cu obezitatea”

Ajunsă în Italia, Mihaela Bilic se arată a fi extrem de fericită pentru că poate consuma pe îndelete parizer, fără să fie judecată, acest preparat fiind pus la zid de mulți specialiști în domeniu.

„Îmi place în Italia pentru că toată lumea mănâncă parizer cu pâine fără să întrebe dacă este sănătos sau nu. Și îmi mai place că au candelabru în magazinul de mezeluri și brânzeturi”, scrie Mihaela Bilic pe rețelele sociale.

Mihaela Bilic, despre contribuția brânzei de vaci în procesul de slăbire

Dacă te afli într-un proces de slăbire, nu trebuie să uiți să introduci frecvent și brânza în dieta ta. Nu este vorba despre orice sortiment, ci despre cea proaspătă, de vaci, care, potrivit Mihaelei Bilic, are foarte multe proprietăți și beneficii pentru care să fie consumată.

Citește și: Mihaela Bilic spune care este planta cu surplus de vitamina C. Se găseşte în fiecare piaţă şi te ajută să stai departe de bolile sezonului

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit.

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (iaurt, lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire”, a scris Mihaela Bilic pe rețelele sociale.