Mihaela Bilic ține o dietă minune. Parizerul și merdenelele fac parte din regimul ei alimentar

Nutriționista Mihaela Bilic a dezvăluit secretul care o ajută să se mențină constant într-o formă foarte bună.

26 apr. 2023, 10:33
Mihaela Bilic ține o dietă minune. Parizerul și merdenelele fac parte din regimul ei alimentar
Ce dietă ține Mihaela Bilic

Mihaela Bilic, una dintre cele mai apreciate nutriționiste, a dezvăluit cum arată meniul ei zilnic. Trebuie reținut faptul că trebuie să mâncăm atunci când ne este foame de nota 7, având în vedere o scară de la 1 la 10. Nutriționista ne sfătuiește să avem grijă și la cantități, pentru a putea mânca câte puțin din fiecare.

De-a lungul unei zile Mihaela Bilic consumă „cafea cu lapte, iaurt sau supă, iar la masa de seară mă răsfăț cu carne, salată și garnitură. Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele”, a declarat aceasta pentru viva.ro.

Citește și: Care este alimentul minune care te poate scăpa de neplăcutele arsuri la stomac. Mihaela Bilic a dezvăluit cel mai valoros secret

Aceasta nu se abține de la mâncarea de tip fast-food, precum shaorma sau pizza. Totodată, este indicat ca între mese să existe o pauză de 5 ore, iar micul dejun să fie cât se poate de simplu. Ea mai spune și că, în cazul în care ne dorim să slăbim micul dejun este contraindicat.

„Alimentație sănătoasă înseamnă alimentație diversificată. Chiar dacă nu se atinge zilnic, măcar săptămânal să o facem. Sănătos înseamnă – culmea! –, hrănitor și cu multă grăsime, iar dietetic mănâncă doar oamenii bolnavi. Dați-vă voie să mâncați din toate câte puțin! Asta este cheia sănătății. Da, pentru 15 ingrediente avem nevoie zilnic de mâncare gătită. Altfel, nu le putem consuma.

Citește și: Mihaela Bilic dezvăluie alimentul care te ajută să slăbești: ” Îl puteți consuma fără limită indiferent câtă grăsime are”

Adio ronțăieli dintre mese, multă ciorbă și salată, iar dulce o dată pe săptămână, ca premiu pentru efort. Nu avem nevoie de diete personalizate. Pe toți ne îngrașă făinoasele și uleiul, și toată lumea slăbește cu grătar și salată. Gata cu pâinea, pentru că totul este mai bun cu pâine, dar asta doar ca să slăbim mai repede”, a adăugat nutriționista.