Mihaela Bilic, un alt sfat pentru cei ce se luptă cu kilogramele în plus. Alimentul minune care stimulează organele și are zero calorii

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai apreciați medici nutriționiști din România, sare în ajutorul românilor care se luptă cu kilogramele și le mai oferă încă un sfat benefic pentru sănătate. Rămâi în articol și află cum poți slăbi la fel de sănătos, dar mai repede!

08 dec. 2023, 17:00
Mihaela Bilic, un alt sfat pentru cei ce se luptă cu kilogramele în plus. Alimentul minune care stimulează organele și are zero calorii

Mihaela Bilic este foarte cunoscută în România, mai ales pentru că a oferit de nenumărate ori sfaturi legate de alimentație fanilor ei. Medicul este invitat deseori la diferite emisiuni sau la podcast-uri, acolo unde vorbește despre sănătate și despre diete echilibrate.

Citește și Leguma care te ajută să slăbești iarna. Mihaela Bilic: „Este cea mai dietetică și sănătoasă pentru siluetă”

Cu toții își doresc să aibă o viață sănătoasă, de aceea, Mihaela Bilic este una dintre persoanele care ar trebui luate în serios când vine vorba despre sfaturi legate de sănătate, mai ales că sunt români care i-au urmat pașii Mihaelei Bilic și nu rămas deloc dezamăgiți.

Bilic încurajează oamenii să aibă o viață sănătoasă și un regim echilibrat, de asemenea, după cum spune și nutriționista, este foarte importantă alimentația atunci când o persoană vrea să scape de kilogramele în plus.

Mihaela Bilic a mărturisit recent ce a primit de la Moș Nicolae, iar pentru unii cu siguranță nu este un dar pe care l-ar fi primit cu bucurie.

Bilic a primit boabe de cafea, produs pe care îl consideră a fi o adevărată comoară pentru organism.

Nutriționista susține că boabele de cafea sunt cea mai pură formă de energie pentru organismul uman și stimulează toate organele, dar cel mai important, taie și senzația de foame.

„Vreți să știți ce am primit de Moș Nicolae ? Energie pentru tot anul…cu zero calorii!! Bobul de cafea este magic, stimulează toate organele și sistemele, ne face mai deștepți și taie și apetitul. Profitați!”, este mesajul postat de nutriționistă în online.

Beneficiile cafelei

Mihaela i-a îndemnat pe toți cei care o urmăresc să profite de beneficiile pe care le au boabele de cafea, iar cei care au de gând să urmeze sfatul medicului nutriționist, trebuie să știe că boabele de cafea țin la distanță multe boli.

Studiile realizate de-a lungul timpului au arătat că scad riscul de a face cancer, Alzheimer sau chiar Parkinson.

Mai mult decât atât, boabele de cafea joacă un rol important în menținerea unei greutăți ideale. De obicei, acestea scad apetitul, ceea ce înseamnă că și mesele sunt mult mai rare.

Citește și Leguma care înlocuiește perfect carnea în perioada de post. Mihaela Bilic o recomandă: „Dă savoare și consistență în orice fel de mâncare”

De altfel, boabele de cafea sunt excelente pentru lupta împotriva bolilor de inimă. Oamenii care consumă cafea moderat sunt mai puțin dispuse la a dezvolta boli cardiovasculare.

Mulți nu știu că boabe de cafea reduc nivelul de stres, datorită conținutului bogat în antioxidanți. De altfel, cafeaua crește și nivelul de epinefrină, ceea ce poate duce la performanțe fizice mult mai bune.