Mihaela Borcea a anunțat oficial despărțirea. Ce mesaj i-a transmis fostului soț: „A fost plină de provocări și succese”

Mihaela Borcea a anunțat oficial despărțirea. Este vorba de afacerea hotelului din Olimp, unde ani la rândul s-a ocupat de afacere, alături de fostul soț, Cristi Borcea, dar și de Valentina Pelinel. A pus mult suflet în acest bussines, iar plecarea ei este una foarte grea.

11 feb. 2024, 08:22
Mihaela Borcea a anunțat oficial despărțirea. Ce mesaj i-a transmis fostului soț: „A fost plină de provocări și succese”
Mihaela Borcea a anunțat oficial despărțirea

Mihaela Borcea a anunțat oficial despărțirea. Vedeta a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare în care le-a mulţumit tuturor pentru sprijin. Femeia de afaceri a făcut referire atât la actualul iubit, Sorin Rap, dar şi la fostul său soţ, Cristi Borcea.

Citește și: Mihaela Borcea, sprijinită de mama fostului ei soţ. Gestul care a scos-o din minţi pe Valentina Pelinel

Mihaela Borcea a anunțat oficial despărțirea

Dragi prieteni și colaboratori,

Cu un amestec de emoții și recunoștință, doresc să vă anunț că am luat decizia de comun acord, de a mă retrage din pozitia de Coordonator de proiect al resortului PAM BEACH din stațiunea Olimp, acesta fiind recent închiriat. Această hotărâre vine în urma unor deliberări atente și înțelegerii că noul parcurs al hotelului necesită o direcție diferită.

Vreau să mulțumesc din suflet echipei minunate care a fost alături de mine în această călătorie.♥️ Ați fost o sursă de inspirație și profesionalism, și nu pot decât să vă apreciez pentru efortul și dedicarea voastră. Fiecare moment petrecut alături de voi a fost cu adevărat special.

Mulțumesc și clienților noștri, care au ales să își petreacă momente de relaxare și bucurie la hotelul nostru.♥️Sper din inimă că serviciile noastre au fost pe măsura așteptărilor și că am contribuit la crearea unor amintiri de neuitat.

Cu toate că mă retrag din această etapă a business-ului, îmi doresc cu căldură ca noul capitol al resortului să fie plin de reușite și să aducă bucurii și satisfacții atât echipei implicate, cât și oaspeților fideli care ne-au pășit pragul de fiecare dată surprinși in mod plăcut de evoluția in bine a resortului nostru.

Totodată doresc să mulțumesc partenerului meu de viață, Sorin, pentru susținerea necondiționată și efortul susținut pe care l-a depus în acești ani si pentru că a fost alături de mine în fiecare etapă a acestei călătorii.

De asemenea, aș dori să transmit recunoștința mea și fostului meu soț, Cristi Borcea, pentru contribuția sa la dezvoltarea hotelului. Colaborarea noastră a fost una plină de provocări și succese, iar diversitatea ideilor propuse a fost un factor crucial în evoluția acestui proiect.

Analizez cu seriozitate și responsabilitate ceea ce las în urma mea, o realizare palpabilă obținută prin efort și experiențe acumulate în acest demers. Prin prezența mea și cunoștințele asimilate, marchez nu doar încheierea unei etape complexe din viața mea, ci și începutul unui nou drum cu perspective promițătoare„, a scris Mihaela Borcea pe reţelele de socializare.