Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, în „război”! Cele două își dispută aprig șefia hotelului de la mare

Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, în "război"! Hotelul de la mare al fostului acţionar dinamovist a stârnit controverse între cele două femei, care îşi dispută aprig șefia. Ambele sunt patroane şi se ocupă de management, însă doar una se află în acte.

05 iul. 2022, 08:56
Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, în „război”! Cele două își dispută aprig șefia hotelului de la mare
Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, în "război"

Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, în „război”! Încă de la început, milionarul a lăsat-o pe prima soţie să se ocupe de hotelul din staţiunea Olimp, însă, la începutul acestui an, Valentina Pelinel, actuala soţie, ar fi intenționat să o scoată pe Mihaela din afacere. Din nefericire pentru ea, Borcea i-a prelungit fostei neveste împuternicirea să administreze hotelul, iar asta nu i-ar fi picat deloc bine fostului manechin, scrie Click.ro.

Citeşte şi: Motivul pentru care Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au separat bunurile: „Ne-am dorit același lucru”

Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, în „război”

Cristi Borcea nu dorit să o scoată pe Mihaela din administrarea afacerilor, iar Valentina s-a văzut nevoită să lucreze împreună cu prima soţie a omului de afaceri. Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic de la data de 5 februarie 2023, până la data de 5 februarie 2027.

Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027. Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial, după cum anunță ziuadeconstanța.ro.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, pregătiți să-și mărească familia

Valentina Pelinel și Cristi Borcea îi au împreună pe Milan și pe gemenele Indira și Rania. Și nu vor să se oprească aici. În curând ar putea să mai auzim de un copil în familia lor. „Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a spus Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are, cu prima soție, Mihaela, un băiat (Patrick) și pe gemenii Antonia și Angelo. Cu a doua soție, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Mai are o fetiță, pe Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu. Și pe cei trei copii cu Valentina Pelinel, cu care o relație de opt ani de zile. În total, fostul dinamovist are nouă copii cu patru femei diferite.