„Mihaela, dragostea mea”, varianta SUA. Ce spune soţia lui Mircea Geoană

Discursul lui Barack Obama i-a amintit Mihaelei Geoană de declaraţia făcută de soţul său, după ce a crezut că a câştigat alegerile în 2009. 

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 12:19
„Mihaela, dragostea mea”, varianta SUA. Ce spune soţia lui Mircea Geoană
Declaraţia de dragoste a preşedintelui american către soţia lui i-a trezit amintiri Mihaelei Geoană. Ea a comparat gestul lui Barack Obama cu cel făcut de soţul ei, Mircea Geoană, acum 3 ani.
 
Atunci, Geoană i-a făcut o declaraţie publică de dragoste, când a crezut că e câştigătorul alegerilor prezidenţiale din România, iar fraza „Mihaela, dragostea mea” a intrat în folclor. 
 
Miercuri dimineaţă, Barack Obama a mulţumit familiei pentru că l-a ajutat să câştige al doilea mandat de preşedinte al Statelor Unite ale Americii şi şi-a declarat public dragostea faţă de Michelle, femeia care-i stă alături de 20 de ani. 
 
„Michelle, niciodată nu te-am iubit mai mult şi nu am fost niciodată mai mândru să privesc cum întreaga Americă s-a îndrăgostit de tine, ca primă doamnă a acestei naţiuni”, a declarat Barack Obama. 
 
„Este un lucru tipic societăţilor care recunosc rolul femeii. Este de apreciat faptul că unii bărbaţi au curajul să recunoască, nu se tem ca cei din jur, care sunt mai macho”, a spus Mihaela Geoană într-o emisiune TV.