Mihaela Pripici a câștigat iUmor 2023. Ce face cu premiul de 20.000 de euro: „Asta pentru sufletul meu”

Mihaela Pripici a câștigat iUmor 2023. Tânăra în vârstă de 23 de ani a intrat în posesia marelui premiu de 20.000 de euro, dar și în posesia trofeului mult așteptat. Mărturisește că și-a dorit foarte mult să câștige, chiar dacă nu se aștepta.

22 mai 2023, 14:47
Mihaela Pripici a câștigat iUmor 2023. Ce face cu premiul de 20.000 de euro: „Asta pentru sufletul meu”
Mihaela Pripici a câștigat iUmor 2023

Mihaela Pripici a câștigat iUmor 2023. Tânăra mărturisește că toți cei dragi ei s-au bucurat nespus atunci când au aflat că ea a câștigat. A avut emoții uriașe și întreg concursul a fost unul foarte greu, după cum spune chiar ea. Înainte de a-și susține momentul de finală i s-a făcut rău și a cerut ajutorul, coborând astfel de pe scenă.

Citește și: Delia, gafă de proporții în platoul iUmor: „Mă dau afară! N-am nicio explicație”

Mihaela Pripici a câștigat iUmor 2023

Încă nu conștientizez ce s-a întâmplat aseară, încă sunt în stare de șoc. Probabil doar când o să am trofeul în mână o să realizez că s-a întâmplat treaba asta. E extraordinar, mi-am dorit atât de mult treaba asta și nu-mi vine să cred că e real. Nu mă așteptam, dar îmi doream, motivația asta a fost. Dacă prima oară am mers să văd care e treaba acolo, am zis că acum trebuie să revin și eram hotărâtă să câștig. Nu mă așteptam neapărat, dar ăsta a fost scopul cumva. Prietenii, familia s-au bucurat la fel de mult ca mine. Eram împreună cu o parte din ei, o parte erau pe meet și ne-am bucurat împreună.

A fost foarte greu de dus, mai ales finala. În audiții a fost oarecum ok pentru că era a treia oară când urcam pe scena iUmor și știam la ce să mă aștept. Am avut emoții și în audiții, dar m-am controlat mult mai bine și am știut să mă folosesc de ele ca să fac un moment drăguț, zic eu, dar în finală m-au copleșit. Am avut un moment în care mi s-a făcut rău, am văzut negru în fața ochilor, m-am uitat stânga-dreapta să văd dacă în caz de leșin am de ce să mă prind.

M-am panicat și mai tare când mi-am dat seama că nu am de ce să mă prind și mi-am găsit puterea să le spun că mă simt rău și am nevoie de pauză și să cobor de pe scenă. În spatele scenei mi-am regăsit motivația, mi-am amintit de ce sunt acolo și m-am adunat de pe jos și am reușit să-mi duc momentul până la capăt și mă bucur foarte mult și sunt mândră de treaba asta”, a spus Mihaela Pripici pentru Spynews.ro.

O parte din banii primiți îi va dona, iar cu partea rămasă își dorește să-și cumpere o mașină, spune tânăra. Totodată, se gândește serios și să-i pună deoparte și să-și mai strângă pentru a putea să-și cumpere un apartament în care să se mute.

M-am tot gândit la ce o să fac cu banii, în afara faptului că o să donez o parte din ei, nu știu ce voi face cu restul. Pentru sufletul meu mi-aș lua o mașină, dar ca să gândesc în perspectivă i-aș pune deoparte ca să-mi iau un apartament și să mă mut din Chiajna”, a mai mărturisit Mihaela Pripici.