Mihaela Rădulescu a ajuns pe prima pagină în presa din Monaco. „Este de neegalat. Nu este doar o femeie de afaceri, gazdă de televiziune și producător”

Mihaela Rădulescu a ajuns pe prima pagină a presei din Monaco. Jurnaliștii au scris că este "de neegalat", făcând referire la o importantă lecție de viață pe care i-a dat-o fiului ei, Ayan.

15 mai 2024, 11:59
Mihaela Rădulescu a ajuns pe prima pagină în presa din Monaco. „Este de neegalat. Nu este doar o femeie de afaceri, gazdă de televiziune și producător”

Mihaela Rădulescu locuiește la Monaco de 18 ani și acum a ajuns pe prima pagină a presei de acolo. Fiul ei, Ayan, care a absolvit un liceu din New Jersey, a ales să studieze în continuare în America. În timpul adolescenței, diva l-a dus pe acesta într-un stabiliment în care tinerii care s-au confruntat cu probleme cu consumul de droguri erau ocrotiți. Motivul a fost ca să-i arate în mod direct care sunt pericolele, iar șocul a fost uriaș pentru amândoi.

Ulterior, Mihaela Rădulescu a decis să se implice mai mult în activități legate de aceste persoane. Nu mulți știu că fosta prezentatoare și-a înființat propria fundație caritabilă, care poartă numele fiului ei, Ayan. Ajută comunități, dar și cazuri individuale de copii sau persoane aflate în nevoi.

Citește și Gabriela Cristea a răbufnit pe internet, după ce i s-a spus că s-a îngrășat: „Balotez pe banii mei și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”

„Suntem încântați să vă prezentăm cel mai recent număr al revistei Relentless, cu remarcabila Mihaela Schwartzenberg pe coperta noastră. Mihaela nu este doar o femeie de afaceri, gazdă de televiziune și producător, ci și un activist social pasionat, autor de bestselleruri și editorialist.

Devotamentul ei față de filantropie este de neegalat, după cum reiese din rolul său de ambasador al bunăvoinței pentru organizații precum United Way Worldwide, Hospice House of Hope și Save the Children, precum și prin fondarea fundației caritabile de asistență pentru copii Fundația Ayan. Cariera multifațetată a Mihaelei și angajamentul neclintit de a avea un impact pozitiv servesc drept inspirație pentru noi toți”, au scris jurnaliștii din Monaco.

Citește și Monica Pop, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Am speranțe mari. În curând va fi din nou pe scenă”