Mihaela Radulescu a avut un SOC cand s-a dus sa renegocieze contractul la PRO TV

I-a vâjâit glonțul pe lângă ureche.

RomaniaTV.net
05 iul. 2016, 12:50
Mihaela Radulescu a avut un SOC cand s-a dus sa renegocieze contractul la PRO TV

Au început preselecțiile pentru un nou sezon de „Românii au talent” și producătorii megashow-ului sunt în focurile creației. De data aceasta, se pare, echipa va rămâne intactă, în ciuda faptului că, inițial, se dorea o nouă schimbare a componenței juriului.

Florin Călinescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Andi Moisescu au evaluat talentul românilor înscriși în competiție și au înregistrat audiențe uriașe primăvara trecută. Așa cum s-a întâmplat și la ediții precedente, mai marii de la Pro TV au avut în intenție, pentru cea ce vine, o reorganizare a echipei de jurați. Practic, ne-au spus surse de încredere din trust, s-a luat în calcul schimbarea unuia dintre cei patru jurați.

Cum Florin Călinescu era cel mai nou și succesul lui a fost mai mult decât evident în sezonul de debut, iar Andi și Andra par înscăunați pe viață, cea viată ar fi fost se pare Mihaela Rădulescu. Prestația ei însă și rezultatele obținute la nivelul telespectatorilor i-au făcut pe boșii din Pro să-și reconsidere intenția și să decidă păstrarea formulei juriului și pentru următoarea ediție. Astfel, după renegociarea contractelor, toți cei patru au semnat prelungirea și, la primăvară vor face din nou spectacol pe micul ecran.