Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum arată viața lor după nouă ani: ”Avem o relație perfectă”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de nouă ani și sunt în continuare mai îndrăgostiți ca oricând.

21 oct. 2022, 15:03
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum arată viața lor după nouă ani: ”Avem o relație perfectă”

De mai bine de 9 ani, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu foarte bine sudat. Deși nu sunt căsătoriți, cei doi au o relație superbă și se înțeleg mai bine ca oricând.

Citește și Veste tristă pentru fani. Mihaela Rădulescu se retrage din viaţa publică: „Da, după atâția ani”

Vedeta a mărturisit că nu au gânduri de nuntă pentru că nu vor să își complice relația și că le este bine exact așa cum sunt. Mai mult, Mihaela Rădulescu a declarat că în ciudat tuturor titlurilor apărute în presa din România, ea și Felix nu s-au despărțit niciodată și a scos la iveală câteva mici detalii din viața lor de cuplu.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare’, a recunoscut Mihaela Rădulescu.

Frumoasa Brunetă a mărturisit că ea și Felix Baumgartner au o relație perfectă, asta în ciuda faptului că în viața de zi cu zi iubitul Mihaelei Rădulescu este destul de împrăștiat.

‘Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime’, a recunoscut Mihaela Rădulescu în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Citește și Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au plecat în vacanţă. Ce destinaţie au ales cei doi îndrăgostiţi