Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au plecat în vacanţă. Ce destinaţie au ales cei doi îndrăgostiţi

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au plecat în vacanţă. În ultima vreme, s-a tot speculat faptul că cei doi s-au despărţit, însă, formează în continuare un cuplu şi le-a dat peste nas răutăcioşilor.

26 iul. 2022, 22:27
Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au plecat în vacanţă. Ce destinaţie au ales cei doi îndrăgostiţi

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au plecat în vacanţă. Cei doi sunt exploratori în căutare de senzații tari, de imagini inedite și de destinații cât mai retrase. În nenumărate rânduri au mărturisit că adoră să iasă în aer liber și să încerce senzații tari.

Citeşte şi: Val de critici, după ce soţia lui Oţil a jignit-o pe Mihaela Rădulescu: „N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani”

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au plecat în vacanţă

Recent, au publicat imagini din cea mai recentă destinație pe care au vizitat-o şi anume, o regiune din sudul Franţei. Camargue (sau Delta Ronului) este un loc mlăştinos, care se formează prin despărțirea de la fluviul Ron a mai multor brațe. Suprafața totală este de 145.300 hectare. Este una dintre cele mai bine protejate delte din întreaga lume. Întreaga regiune este, de fapt, inclusă în granițele Parcului Național Camargue, zonă protejată încă din 1970.

Rezervația acoperă o suprafață de 80.000 hectare, incluzând aici mlaștini, pășuni, păduri și , dune de nisip. Este cea mai mare deltă din Europa Occidentală.

Atât de mult de trăit, atât de puțin timp pentru a posta. Oricum, această experiență din Camargue este unică. Bucurați-vă de acești flamingo roz. Eu nu mă pot sătura … de tot ce văd”, a descris Mihaela Rădulescu locul.

La ce alimente a renunţat Mihaela Rădulescu

Vedeta se poate bucura de o siluetă de invidiat la vârsta de 52 de ani şi reuşeşte să se mențină în formă. Este adepta stilului de viaţă sănătos, care include foarte mulă mişcare, dar şi un regim alimentar extrem de curat.

Cea mai buna dieta e aia in care esti fericit, mananci ce-ti place, te simti bine, iubesti daca iti dau mana si soarta si.. atat. Eu nu ma abtin de la nimic. Mananc mult mai des si mai putin, asta e singura forma de disciplina alimentara. Dar cand vine o nenorocire culinara, nu pot sa ma abtin. (….)

Am inteles demult ca prajelile in ulei nu fac bine, ca masa de seara trebuie sa fie lejera si devreme, ca gustarile dintre mese te fac sa mananci mai putin si ca la masa trebuie sa stai pe indelete, daca tot are nevoie creierul de 20 de minute ca sa inregistreze senzatia de satietate.

 Stiu sigur ca-mi face bine sa beau multa apa si niscaiva ceaiuri, stiu sa ma abtin de la dulciuri si rontaieli, pretuiesc orice aliment neincarcat cu ingrasaminte sau pesticide”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit Viva.ro.