Mihaela Rădulescu a răbufnit la Ferma şi a făcut-o PRAF pe Viviana: „Nu participă la nimic! Nu vrea decât să fie perfectă la televizor”

Mihaela Rădulescu a atacat-o dur pe Viviana Sposub la Ferma, iar totul a început de mâncare. Pentru că nu i s-a părut corect că Viviana și George Burcea au mâncat mâncarea Giuliei, prezentatoarea TV a pus-o la punct pe iubita lui Burcea.

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 06:37
Mihaela Rădulescu a răbufnit la Ferma şi a făcut-o PRAF pe Viviana: „Nu participă la nimic! Nu vrea decât să fie perfectă la televizor”

Aseară la 12:37, dacă mă enervezi, îţi zic şi minutul, te-a apucat fomiţa, pe tine, Viviana, după clătită, după mâncarea tuturor. Te-ai dus la frigider, de unde ai luat brânza primită de Giulia, şi zacusca, cu tot bolul de mămăligă şi te-ai aşezat la masă cu Georgică, să mâncaţi. Ai întrebat pe cineva dacă brânza aia nu se împarte, dacă din zacusca aia nu mai vrea cineva? N-ați întrebat pe nimeni dacă vrea! Ați mâncat doar voi doi. Viviana nu participă la nimic! Nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, a spus, nervoasă, Mihaela Rădulescu.

 Viviana a recunoscut că petrece destul de mult timp în faţa oglinzii, dar a spus că nu este singura. Vizibil deranjată de cuvintele Mihaelei, iubita lui George Burcea aproape că a izbucnit în lacrimi. „Mi-a scăpat o seară şi s-a întâmplat ca Mihaela să mă vadă. Uite aşa am ajuns să fiu certată la masă, de faţă cu toată lumea. Nu sunt singura concurentă aranjată, toate fetele sunt întotdeauna ca scoase din cutie„, a spus Viviana.

Viviana Sposub, dezvăluiri despre relaţia cu George Burcea. Vedeta spune tot: „Acum este colegul meu de apartament” 

Prezentatoarea show-ului de la Ferma a mers şi mai departe şi i-a confiscat toate fardurile Vivianei. „Fetele astea ştiu să îşi facă ceva în trei minute. Astăzi îţi iau fardurile, să vedem cum arată viaţa Vivianei fără farduri. Dacă îi dă cineva farduri, pleacă acasă„, a conchis Mihaela Rădulescu.

George Burcea a părăsit Ferma

De când s-a accidentat în timpul duelului cu Paul Diaconescu, George Burcea se confruntă cu dureri insuportabile de spate, iar în timpul testimonialului acesta a răbufnit, spunând că nu mai suportă durerea: „Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!” Astfel, decizia a fost de a solicita o ambulanță pentru a-l duce pe George la un consult mai amănunțit.

Pentru că starea de sănătate a lui George Burcea nu-i mai permite să își desfășoare activitățile obișnuite în Fermă și pentru că Viviana a fost eliminată, dar ar putea continua concursul, Mihaela Rădulescu i-a pus să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă. După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, sărutări și confesiuni, George a ales ca pentru binele lui să meargă acasă și să-i cedeze locul Vivianei, lucru nemaiînâlnit până acum în Ferma. 

Viviana Sposub, mesaj emoționant pentru George Burcea, după ce a pierdut duelul cu eliminare: „Simt să-ți zic că te iubesc!”

Multe lacrimi au curs atunci când Viviana și-a făcut bagajul pentru a pleca din Fermă, dar cel mai greu moment a fost atunci când a trebuit să-i lase un mesaj lui George Burcea, care încă se afla la spital. Printre lacrimi, ea i-a transmis: „Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase. Nu regret nimic! Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită și mulțumesc mult!„.