Mihaela Rădulescu, despre divorţurile sale: „Puteam să las mai mult de la mine”

Mihaela Rădulescu a vorbit despre divorţurile sale, are trei la activ în urma căsniciilor cu Bogdan Rădulescu, Ștefan Bănică și Elan Schwartznberg. Vedeta a mărturisit că doar o căsnicie, cea cu tatăl copilului său, a făcut-o să se "autoanalizeze".

20 ian. 2021, 14:22
Mihaela Rădulescu, despre divorţurile sale: „Puteam să las mai mult de la mine”
Mihaela Rădulescu a vorbit despre divorţurile sale

Mihaela Rădulescu, despre divorţurile sale. „Privind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, despre iubita lui Dani Oţil: „Nu o halesc pe aia”

Mihaela Rădulescu, despre divorţurile sale

Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru

„, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri intime despre Dani Oţil

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au format un cuplu timp de şase ani. Cei doi s-au cuplat în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, şi s-au despărţit în 2014, când „Diva de la Monaco” a început o relaţie cu Felix Baumgartner.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu a răbufnit la Ferma şi a făcut-o PRAF pe Viviana: „Nu participă la nimic! Nu vrea decât să fie perfectă la televizor”

Vedeta a mărturisit că se bucură pentru fericirea fostului ei iubit, care urmează să ajungă în fața altarului cu Gabriela Prisacariu.

Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a declarat Mihaela Rădulescu.