Mihaela Rădulescu a izbucnit după ultimele critici. Replică devastatoare de la Monaco

Mihaela Rădulescu n-a scăpat niciodată de persoanele care au avut ceva de comentat la adresa ei. Fie că a fost vorba despre viața ei amoroasă sau de felul în care arată, Diva de la Monaco a fost mereu în vizorul gurilor rele.

28 mai 2020, 13:11
Mihaela Rădulescu a izbucnit după ultimele critici. Replică devastatoare de la Monaco

Mihaela Rădulescu s-a decis să le închidă gura celor care o critică şi le-a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram.

Mihaela Rădulescu, cel mai mare salariu încasat vreodată la „Românii au Talent”. Cât încasa de la PRO TV

„Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea… pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora…

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte.

Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri… sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi… și stele…”, a scris Mihaela Rădulescu.

ŞOCANT! Cum arată Mihaela Rădulescu după ultimele operaţii estetice FOTO

Mihaela Rădulescu, stabilită de șase ani la Monte Carlo, le-a transmis fanilor săi un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare, despre perioada de izolare la domiciliu.

Câţi bani a cerut Mihaela Rădulescu pentru a poza în Playboy

„Vă mulțumesc foarte mult, în aceste două lungi luni nu au fost așa de rele datorită vouă. Chiar m-am distrat cu voi. Atâta timp cât rămânem împreună, stăm conectați și uniți mereu vom fi bine. Am fost împreună în asta împărțind toate sentimentele indiferent care au fost acestea. În această perioadă am ajuns să vă cunosc mai bine. Acum știu cine este în spatele fotagrafiilor voastre pentru că v-am citit postările și a fost fascinant. De acum vom fi și mai uniți”, a scris Mihaela Rădulescu.