Mihaela Rădulescu, despre experiența care i-a marcat viața. Vedeta a suferit un avort: „A fost răscolitor”

Mihaela Rădulescu se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere, dar puțini știu drama prin care a trecut vedeta și care a marcat-o pe viață.

05 sept. 2023, 22:36
Mihaela Rădulescu, despre experiența care i-a marcat viața. Vedeta a suferit un avort: „A fost răscolitor”
Mihaela Rădulescu, detalii neștiute dnin viața personală

La 53 de ani, Mihaela Rădulescu se poate declara o femeie împlinită în toate aspectele vieții, dar drumul ei nu a fost unul fără greutăți. Pe când avea doar 18 ani, vedeta a pierdut un copil. Ea și-a amintit acest episod după ce a vizionat filmul „4 luni, 3 săptămâni și 3 zile”.

„Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit click.ro.

Citește și: După Dana Nălbaru și alte vedete și-au schimbat religia. Mihaela Rădulescu a trecut la iudaism și a primit numele Judith

Vedeta a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Cei doi au împreună un fiu, pe Ayan. Aceasta spune că regretă divorțul, pentru că și-ar fi dorit ca fiul ei să crească alături de ambii părinți.

„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Citește și: Drama cu care Mihaela Rădulescu a fost nevoită să trăiască. „A murit cu mine de mână. Nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi”

Ea a dezvăluit că și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare, pe când avea doar 14 ani, pentru a-i arăta care sunt efectele drogurilor și cât de mult rău pot cauza.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni, și copii, și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu.