Mihaela Rădulescu, din nou goală pe internet. Imaginea a fost făcută publică de iubitul său

Mihaela Rădulescu a apărut din nou goală pe internet. Ea a fost fotografiată de iubitul său, Felix Baumgartner, care a şi publicat imaginea.

RomaniaTV.net
10 sept. 2017, 09:21
Mihaela Rădulescu, din nou goală pe internet. Imaginea a fost făcută publică de iubitul său

Mihaela Rădulescu a fost pozată de Felix Baumgartner dezbrăcată în faţa unei ferestre. În dreptul imaginii, austriacul a scris: „Priveliştea mea preferată dimineaţa în timp ce beau un espresso”.

 

My favorite morning view while having epresso! #felixbaumgartner #born2fly #realactionhero @mihaelaschwartzenberg #iamalive

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) onSep 3, 2017 at 2:04pm PDT

Mihaela Rădulescu face orice pentru a fi pe prima pagină a ziarelor mondene. Ea s-a lăsat pozată de iubitul ei în ipostaze mult prea intime şi apoi a postat totul pe pagina de socializare. Şi la emisiunea pe care o jurizează, Mihaela Rădulescu este pe primul loc la capitolul „vedete care şochează pentru publicitate”. Diva de la Monaco s-a tăvălit prin făină şi chiar a sărutat un concurent în goana după rating.

Nici Felix Baumgartner nu se lasă mai prejos. Diva de la Monaco a publicat şi fotografii cu el la bustul gol, în timp ce lucra la casa pe care au terminat-o anul trecut şi în care s-au mutat împreună. Locuinţa celor doi este plină de obiecte cu tentă erotică, de la un covor pe care este imprimată o femeie goală, cu păr pubian din „ciucuraşi” şi sâni voluptuoşi, până la un scaun care are forma unui fund de femeie.

La finalul anului trecut, Mihaela îşi suprindea fanii cu o altă fotografie controversată în care pare că a fost cerută în căsătorie. „Nu întreba! În orice caz, da”, a scris Mihaela în dreptul imaginii.

Mihaela Rădulescu a făcut un gest revoltător şi la raliul de la Varşovia. Diva de Monaco a intrat în competiţie alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Maşina celor doi a fost inscripţionată conform regulilor, cu numele pilotului şi al copilotului. Surpriză, însă! Mihaela nu a reprezentat România, ci Principatul Monaco şi a folosit numele fostului soţ, Schwartzenberg. Nici iubitul ei nu a reprezentat ţara sa natală, Austria, ci Elveţia, acolo unde locuieşte.