Mihaela Rădulescu, după ATACUL lui Mazăre: În faţa bărbaţilor fără caracter să nu ai reacţie

Publicat: Luni, 29 Iulie 2013 13:58 // Actualizat: Luni, 29 Iulie 2013 15:09 // Sursa: RTV.net

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a jignit-o pe Mihaela Rădulescu. El a spus la România TV că nu o va putea respecta niciodată pentru că l-a înşelat pe bunul lui prieten Elan Schwartzenberg. Mihaela Rădulescu i-a dat replica.

"În faţa bărbaţilor fără caracter şi fără o minimă educaţie e bine să nu ai reacţii, ca femeie jignită. Rişti să-ţi iei şi o flegmă sau un dos de palmă de la ei şi e greu să-i explici unui copil că aşa sunt prietenii lui tata.... sau că aşa se poartă un bărbat....sau că aşa vorbeşte un primar...Tot încerc să-i compun copilului meu o poveste frumoasă despre România, dar mă cam încurcă nişte oameni care locuiesc în ea...", a declarat Mihaela Rădulescu, pentru România TV.

"Indiferent câţi bărbaţi mă vor jigni, oricâţi prieteni m-ar trada şi oricât de prost alcătuită ar fi lumea, uneori.... Iubirea mea rămâne mereu întreagă şi o dăruiesc oricui vrea să-şi bucure sufletul", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina de Facebook.

Reacţia Mihaelei Rădulescu a venit după ce Radu Mazăre a declarat că aceasta i-a fost infidelă fostului soţ, Elan Schwarzenberg.

"Fostul ei soţ, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie măritată, cu copil nu mi-am imaginat că poate să facă aşa ceva. Am fost la ea în casă, mi-a făcut de mâncare. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul că se duce pe nu ştiu unde şi se... cu altul, în ochii mei a căzut, e o haimana. O femeie care este tratată prinţesă de către bărbatul ei şi ea merge la măciuci cu altul este o haimana", a afirmat primarul oraşului Constanţa despre Mihaela Rădulescu, în cadrul unei emisiuni România TV.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 iul 09:08
Răspunde | Votează email 0 email
Leana
Mihaela, cum era cand te babardeai cu Bitman in timp ce erai maritata cu Banica?
Ai si tupeu sa mai vorbesti parasuto...
29 iul 14:31
...unei emisiuni România TV. Source Article from http://www.rtv.net/mihaela-radulescu-dupa-atacul-lui-mazare-in-fata-barbatilor-fara-caracter-sa-nu-ai-reactie_91344.htmlMihaela Rădulescu, după ATACUL lui Mazăre: În faţa...
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H