Mihaela Rădulescu este dărâmată de suferință! Cum resimte despărțirea de fiul ei: „Mi-e greu să mă desprind. Casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute personalități din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atingă fericirea pe toate planurile, însă viața ei nu a fost lipsită de provocări.

10 oct. 2023, 20:31
Mihaela Rădulescu este dărâmată de suferință! Cum resimte despărțirea de fiul ei: „Mi-e greu să mă desprind. Casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo”
Mihaela Rădulescu este dărâmată de suferință! Cum resimte vedeta despărțirea de fiul ei: „Mi-e greu să mă desprind,. Casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo”

Mihaela Rădulescu este o femeie cu o viață împlinită din extrem de multe puncte de vedere, mai ales dacă ținem cont de faptul că la vârsta de 53 de ani vedeta a trecut printr-o serie de provocări. Recent, ea a făcut față unei noi provocări, pe care, într-un fel, o anticipa, și anume plecarea fiului său, Ayan, de acasă.

Citește și: Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap, dar s-a tot ţinut de mine”

Această etapă nu era o surpriză, deoarece Mihaela Rădulescu a împărtășit cu mai multe ocazii povestea vieții din America și experiența fiului său de a studia acolo. De asemenea, ea recunoaște că fiul său pășește treptat pe calea succesului, iar tristețea legată de despărțire este doar un aspect minor în comparație cu viitorul strălucit pe care îl dorește pentru el.

Mihaela Rădulescu mai adaugă că atât ea cât și tatăl fiului lor erau reticenți în legătură cu studiul în străinătate, dar în cele din urmă au înțeles că nu pot să stea în cale copilului lor în ceea ce privește alegerea aceasta.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea… Şi eu, şi tatăl lui eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă.”, a povestit Mihaela Rădulescu, la podcastul Amaliei Enache.

Deși nu și-au imaginat niciodată că vor face așa ceva, iată că momentul a sosit, cel în care Ayan își anunță părinții în legătură cu alegerile din viața sa, dar și cu decizia de a pleca în străinătate pentru a studia.

„Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tatăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta… ”

Mihaela demonstrează afecțiunea pe care o poartă pentru Ayan, ea a transformat în artă obiectele vechi ale copilului, refuzând să arunce prea multe obiecte ale acestuia încă de pe vremea copilăriei timpurii:

„Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o, avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună. Mi-e greu să mă desprind, la mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay”, a mai completat vedeta.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre experiența care i-a marcat viața. Vedeta a suferit un avort: „A fost răscolitor”