ŞOC în SHOWBIZ! Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, despărţiţi! Primele semne ale RUPTURII

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au format în ultimii ani unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. În ultima vreme, au apărut diferite semne conform cărora relația celor doi începe să se clatine serios.

10 apr. 2020, 12:01
ŞOC în SHOWBIZ! Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, despărţiţi! Primele semne ale RUPTURII

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de cinci ani, iar criza provocată de coronavirus i-a speriat pe cei doi.

S-A AFLAT! Mihaela Rădulescu, cel mai mare salariu încasat vreodată la „Românii au Talent”. Câţi bani primea de la PRO TV

Felix Baumgartner se află în Elveția, acolo unde are diverse activități care îl relaxează. Fanii celor doi au observat imediat că pe contul său de Instagram nu mai există imaginile cu Mihaela Rădulescu și nici vedeta din România nu a mai postat nimic legat de austriac sau de relația lor, de ceva timp.

ŞOCANT! Cum arată Mihaela Rădulescu după ultimele operaţii estetice FOTO

Mihaela Rădulescu a mărturisit cu ceva timp în urmă cum a fost cucerită de Felix Baumgartner.

„După ce l-am cunoscut, a fost și mai grav, am realizat că trăiesc și iubesc un om care nu înțelege frica sau pericolul așa cum le definim noi, dar am văzut de la bun început și disciplina extraordinară în care face absolut tot. N-am cunoscut pe nimeni atât de minuțios, atât de perfecționist, atât de organizat și de echilibrat. Apoi, ar mai fi câteva detalii cu care m-a cucerit”, a spus Mihaela Rădulescu.