Mihaela Rădulescu, îngrozită de povestea fetei ucise de Hamas: „Am scris aceste cuvinte cu lacrimi în ochi. Fie ca părinții ei să supraviețuiască acestei tragedii”

Mihaela Rădulescu, îngrozită de povestea fetei ucise de Hamas. O „femeie frumoasă cu chip de înger”, după cum a fost ea numită de un martor al atrocităților, a fost violată de cel puțin opt teroriști în Israel, pe 7 octombrie, în timp ce o altă victimă a fost decapitată cu o lopată în timp ce încerca să se apere, relatează un supraviețuitor rănit.

05 dec. 2023, 14:36
Mihaela Rădulescu, îngrozită de povestea fetei ucise de Hamas: „Am scris aceste cuvinte cu lacrimi în ochi. Fie ca părinții ei să supraviețuiască acestei tragedii”
Mihaela Rădulescu, îngrozită de povestea fetei ucise de Hamas

Mihaela Rădulescu, îngrozită de povestea fetei ucise de Hamas. Diva de la Monaco a postat și ea imaginea tinerei violate și ucise, alături de câteva cuvinte emoționante. Vedeta a izbucnit în lacrimi, în timp ce scris acest mesaj cutremurător.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre experiența care i-a marcat viața. Vedeta a suferit un avort: „A fost răscolitor”

Mihaela Rădulescu, îngrozită de povestea fetei ucise de Hamas

A împlinit 22 de ani exact pe 7 octombrie. În acea zi, trebuia să aibă o petrecere aniversară cu mulți prieteni, la festivalul de muzică Nova. În schimb… a fost violată brutal în grup. Inconștientă și dezbrăcată, au purtat-o pe străzile din Gaza, au scuipat-o, au bătut-o… Corpul ei nu a fost niciodată recuperat. Doar un fragment osos din craniul ei.

Toți prietenii ei au murit în acea zi. Am scris aceste cuvinte cu lacrimi în ochi. Nu există altă cale. Singurul supraviețuitor de lângă ea în acea zi, își spune acum povestea… Citiți-o și închideți ochii pentru Shani Louk …. Fie ca ea să simtă că ne gândim la ea…  Fie ca părinții ei să supraviețuiască acestei tragedii”, a postat Mihaela Rădulescu pe contul ei de Instagram.

Yoni Saadon, 39 de ani, tată a patru copii, martorul violului în grup, povestește în New York Post:  „Am văzut această femeie frumoasă cu fața unui înger și opt sau 10 dintre luptători bătând-o și violând-o. Ea țipa: Opriți-vă! Voi muri oricum din cauza a ceea ce faceți, omorâți-mă! Când au terminat, râdeau, iar ultimul a împușcat-o în cap”.

Saadon a relatat că a fost martor la actul macabru după ce a tras peste el corpul altei femei ucise care a fost, de asemenea, împușcată în cap. S-a mânjit cu sângele ei și a încercat să stea nemișcat, astfel încât să pară că și el era mort: „Nu voi uita niciodată fața ei. În fiecare noapte mă trezesc și îmi cer scuze față de ea, spunând: Îmi pare rău”.