Mihaela Rădulescu, părăsită pe şosea de Dan Chişu. Vedeta a făcut autostopul VIDEO

Invitată la o emisiune TV, Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre relaţiile ei din trecut. În plus, vedeta a povestit şi o întâmplare de când era iubita regizorului Dan Chişu.

RomaniaTV.net
02 nov. 2012, 11:13
Mihaela Rădulescu, părăsită pe şosea de Dan Chişu. Vedeta a făcut autostopul VIDEO

Mihaela Rădulescu a povestit cum, în urmă cu 20 de ani, a fost lăsată de iubitul de la acea vreme la marginea şoselei. Nimeni altul decât actorul şi regizorul Dan Chişu.

Eu şi Dan Chişu aveam 20 şi-un pic de ani. Ne-am certat foarte rău la mare şi m-am decis că trebuie să plec. M-am dat jos din maşină, supărată şi omul m-a lăsat acolo„, a spus Mihaela, la CanCan TV.

Însă povestea nu se termină aici. Vedeta spune că după ce Dan a plecat, a fost nevoită să facă autostopul.

Am făcut autostopul pentru prima dată în viaţa mea. A oprit primul şofer şi m-am urcat în maşină. Între timp, Dan întorsese maşina şi bănuiesc că l-au apucat pandaliile şi nebunia când a văzut că eu chiar am plecat cu altcineva în maşină, la mare. Ţin minte că a fost o urmărire ca în filme aşa. Am mers ceva kilometri cu domnul ăla, Dan era să intre cu maşina în el, s-au pus nişte frâne, dar s-a rezolvat chestiunea”, a mărturisit vedeta.

Mihaela Rădulescu a mărturisit că şi la acea vreme i s-a părut un lucru incredibil, însă acum nu ar mai repeta astfel de gesturi.