Mihaela Rădulescu rupe tăcerea despre operaţiile estetice pe care le are. Anunţul surprinzător făcut de vedetă!

Mihaela a venit cu dezvăluiri uimitoare. Vedeta a vorbit despre întoarcerea la Pro TV, despre planurile pe care le are şi intervenţiile chirurgicale pe care le-a avut de-a lungul anilor.

28 iul. 2021, 09:07
Mihaela Rădulescu rupe tăcerea despre operaţiile estetice pe care le are. Anunţul surprinzător făcut de vedetă!
Mihaela Rădulescu a vorbit despre divorţurile sale

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea despre operaţiile estetice pe care le are. Vedeta săme că a devenit imună la critici, iar în ceea ce priveşte intervenţiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, aceeasta spune că de fiecare dată şi-a anunţat fanii.

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea despre operaţiile estetice pe care le are. Anunţul surprinzător făcut de vedetă!

„Fac bine, uite, muncesc la ceva ce-mi place mult şi abia aştept să vedeţi şi voi, din toamnă, ce facem noi aici de dimineaţa până seara, de o lună încoace. Măi, de data asta nu sunt jurat, de data asta sunt „detectiv”. Chiar îmi place că e schimbată ideea, aici mi-am dat seama că e invers decât am făcut toată viaţa. În cariera mea de om de televiziune am avut o listă de invitaţi şi trebuia să caut nişte amănunte din biografia lor şi să văd cine sunt ei. Aici primesc nişte indicii şi trebuie să ghicesc cine-s invitaţii. Deci e exact invers, şi adorabil, şi de şapte ori mai greu.

Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef.

Arăt cum arată multe femei la vârsta mea, mai ales cele care se îngrijesc temeinic, fac sport şi sunt iubite. Nefericirea încurcă groaznic metabolismul, cam tot atât de mult ca lenea.

Sunt mega-activă şi mă trezesc cu chef de viaţă, cu zâmbete, cu energie bună. Nu ţin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantităţi mari, nu stau nemâncată mai mult de trei ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie şi nu uit de mine”, adăuga vedeta. Mihaela Rădulescu a confirmat că s-a schimbat cu ajutorul esteticienilor: „Ce mi-am dorit să fac am făcut. Şi nu mă interesează ce părere au alţii despre alegerile mele. E şi asta o cheiţă a succesului, până la urmă”, a spus Mihaela Rădulescu, la Click.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, ţinută impresionantă la „Masked Singer”. Imagini senzaţionale din culisele show-ului