Mihaela Rădulescu, ţinută impresionantă la „Masked Singer”. Imagini senzaţionale din culisele show-ului

Mihaela Rădulescu, ţinută impresionantă la „Masked Singer”. Noul jurat al show-ului a postat câteva imagini din culise, iar mai multe vedete i-au lăsat comentarii de laudă şi apreciere. Printre ele se numără şi Catrinel Menghia.

19 iul. 2021, 16:48
Mihaela Rădulescu, ţinută impresionantă la „Masked Singer”. Imagini senzaţionale din culisele show-ului
Mihaela Rădulescu, ţinută impresionantă la „Masked Singer”

Mihaela Rădulescu, ţinută impresionantă la „Masked Singer”. Vedeta s-a afişat cu un compleu alb, format din fustă, bustieră şi bolero, cu aplicaţii de mărgele şi franjuri aurii. Mai mult decât atât, cadrele alb-negru imortalizate de diva de la Monaco, cu aer vintage, au conturat un personaj retro.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, relaxare de lux, la Saint Tropez, alături de fiul Ayan, și iubit. Reacția altei vedete din showbiz: „Exact ca la Voineasa”

Mihaela Rădulescu, ţinută impresionantă la „Masked Singer”

Munca mea nu este doar despre…cum arăt, ce port… Dar sunt a naibii de convinsă că şi asta contează, aşa că fac tot ce pot …şi am încredere în echipa mea de stilişti. Vă mulţumesc tuturor!„, a notat ea în dreptul cadrelor în care apare alături de staff-ul ei.

Superbă!”, a scris Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., la unison cu soprana Irina Baianţ. „Wow, wow, wow”, a fost şi reacţia lui Catrinel Menghia.

Mihaela Rădulescu revine la PRO TV

Filmările la „Masked Singer România” au început de câteva zile, iar secretomania de pe platourile de filmare continuă. Vedetele se ascund în spatele măștilor, iar jurații sunt aduși la studiouri cu dubițe cu geamuri fumurii și sunt păziți de gărzi de corp.

Una dintre măști ar putea fi purtată de Narcis Ianău, care a participat la „Românii au talent”, în 2010, și care are o voce dumnezeiască. Echipa este în mare parte aceeași, iar din baletul emisiunii fac parte și câțiva băieți cunoscuți, precum Andrei Iulian Angelescu, pe care îl știți din sezonul trei din reality-showul „Exatlon”, sau Dragoș Roșu, pe care îl știți de la baletul „Dansez pentru tine”, alături de ei dansând Vivienne Meda și Alexandra Alexandrescu.

”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef şi un soi de siguranţă masivă în capacităţile mele de a detecta vedetele… de sub măşti. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viaţa mea tone de fişe biografice despre mii de invitaţi, înainte să-i intervievez.

Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toţi de liga întâi. Şi, pe măsură ce înaintăm cu filmările, creşte entuziasmul, pentru că e un show grozav şi scade masiv siguranţa că ştiu cine-i sub mască”, a declarat Mihaela Rădulescu.