Fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani trece prin momente de groază. Mama ei, dusă de urgență la spital: „Analizele nu sunt deloc bune, nimic nu e bun”

Fiica lui Ioniță de la Clejani este prodund afectată de problemele de sănătate cu care se luptă mama ei. Ramona Manole este foarte atașată de mama ei, Viorica Rudăreasa, care i-a fost aproape în orice situație.

26 mai 2023, 17:37
Fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani trece prin momente de groază. Mama ei, dusă de urgență la spital: „Analizele nu sunt deloc bune, nimic nu e bun”
Fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani trece prin momente de groază. Mama ei dusă de urgență la spital: „Analizele nu sunt deloc bune, nimic nu e bun."

Ramona Manole este fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani. Puțină lume știe legătura dintre ea și celebrul lăutar. Aceasta trece acum prin momente de coșmar, după ce mama ei, cea mai importantă persoană de pe pământ pentru ea, a fost dusă de urgență la spital. Iată ce a pățit Viorica Rudăreasa și ce postare a făcut fiica ei pe rețelele de socializare, chiar în miez de noapte.

Citește și: Ramona de la Clejani s-a despărţit de iubit. Bruneta nu se poate opri din plâns: „Nu pot accepta orice situație”

Nu cu mult timp în urmă, fiica lui Ioniță de la Clejani a povestit într-un interviu că are o relație perfectă cu mama ei, care depășește orice imaginație. Cele două nu pot fi despărțite, iar împreună sunt imbatabile. Aceasta a mai explicat că cea care i-a dat viața este singura persoană în brațele căreia își găsește liniștea și pacea. Relația dintre cele două s-a consolidat și mai mult, dat fiind că din viața Ramonei Manole a lipsit figura paternă.

Acum, Ramona trece prin clipe de coșmar deoarece născătoarea ei a ajuns de urgență la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.Chiar în plină noapte, fRamona Manole a scris un mesaj cât se poate de emoționant pe rețelele de socializare în care îi cerea lui Dumnezeu să aibă grijă de mama ei.

„Doamne, nu-mi lua puterea, Mama e tot ce am! Te rog ai grijă de ea”, a fost mesajul scris de Ramona Manole pe rețelele de socializare.

Ramona Manole le-a oferit reporterilor Spynews mai multe detalii despre cum se simte acum Viorica Rudăreasa. Din păcate, aceasta pare să fie într-o stare destul de neplăcută, motiv pentru care a rămas internată la Spitalul Municipal.

„Este rău. Ieri dimineață am fost la ea acasă, îi era foarte rău și m-am întors seara și am găsit-o și mai rău, ea nu voia să meargă cu mine la spital. Aseara mi-a zis să o duc totuși să i se facă o perfuzie, dar am dus-o direct la Spitalul Municipal, la Urgențe. Au investigat-o și i-au zis că are ficatul terminat, de la oboseală, de la supărări. Acum este internată, e conștientă, dar nu se simte bine, analizele nu sunt deloc bune, nimic nu e bun”, a spus Ramona Manole pentru Spynews.ro.

Fiica lui Ioniță de la Clejani este prodund afectată de problemele de sănătate cu care se luptă mama ei. Artista a mărturisit că Viorica Rudăreasa are probleme mari cu ficatul, iar medicii au tras un semnal de alarmă major.

„Eu cu ea n-am fost niciodată la spital, pe ea am dus-o doar la cântări, dar la spital niciodată. Are 58 de ani, dar niciodată nu a avut nevoie de medici. Am simțit că mi s-a rupt lumea, să stau să o văd așa. Ficatul ei este foarte obosit, perforat chiar. La ea totul a început cu o vomă, apoi era bine, iar vomita, iar acum nu mai poate să controleze situația, vomită non-stop și nu mai mănâncă”, a mai spus Ramona Manole.

Citește și: Theo Rose, însărcinată în ultimul trimestru, a făcut show la Sala Palatului alături de Viorica și Ioniță de la Clejani: „Am avut temeri”