Veste tristă pentru fani. Mihaela Rădulescu se retrage din viaţa publică: „Da, după atâția ani”

Mihaela Rădulescu se retrage din viaţa publică. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite vedete din România, însă vrea să îşi ţină privată viaţa personală şi să nu mai împărtăşească pe reţelele de socializare momentele pe care le trăieşte.

16 sept. 2022, 08:53
Veste tristă pentru fani. Mihaela Rădulescu se retrage din viaţa publică: „Da, după atâția ani”

Mihaela Rădulescu se retrage din viaţa publică. Prezentatoarea a mărturisit pe contul ei personal de Instagram că a decis să-și țină viața personală departe de lumea publică. Ea susține că se simte mult mai liberă și încrezătoare de când nu a mai postat pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: FOTO Mihaela Rădulescu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe barcă, în costum de baie. Vedeta arată trăsnet la 53 de ani

Mihaela Rădulescu se retrage din viaţa publică

‘A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul , mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată.”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.