Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Max Verstappen, după ce a câştigat cursa de Formula 1 de la Monaco: „Am promis”

Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj pentru Max Verstappen, după ce a câştigat cursa de Formula 1 de la Monaco şi a ajuns noul lider al clasamentului mondial. Olandezul se bucură de a 12-a victorie din carieră.

24 mai 2021, 11:01
Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Max Verstappen, după ce a câştigat cursa de Formula 1 de la Monaco: „Am promis”
Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj pentru Max Verstappen

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Max Verstappen. Olandezul, în vârstă de 23 de ani, este pentru prima dată în carieră lider mondial, deşi a debutat încă din 2015 în Formula 1. Până acum, acesta a luat startul în 124 de curse. El este cel mai tânăr pilot din F1, care a câștigat campionatul la doar 18 ani.

Românca noastră, care s-a mutat în Monte Carlo alături de Felix Baumgartner, a transmis un mesaj special pe Twitter pentru pilotul olandez, alături de o fotografie cu acesta.

Citeşte şi: Dani Oțil, mesaj umilitor pentru Mihaela Rădulescu după ce s-a însurat. „Se pot depune flori și la Monaco!”

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Max Verstappen

Mulţumesc, Max Verstappen. Poza nu e de azi, dar am promis că o voi posta de câte ori câştigă„, a scris Mihaela Rădulescu pe Twitter.

Cu câteva ore înainte, Mihaela Rădulescu postase o fotografie de la balconul unui hotel în care anunţa că va urmări Marele Premiu al statului Monaco.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner le-au demonstrat tuturor că relația lor de șapte ani e mai puternică ca niciodată și că distanța dintre ei nu îi afectează în vreun fel.

Cei doi sunt împreună de aproape șapte ani. În ciuda gurilor rele, relația celor doi merge nemaipomenit, în ciuda distanței. Au apărut tot felul de zvonuri prin presă că s-au despărțit, dar dovada postată pe internet de fosta prezentatoare e cât se poate de clară că totul merge bine.

De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva” declara Mihaela, în iarna anului trecut pentru Viva!

Cu cine se iubește Max Verstappen

Max Verstappen se iubeşte cu Kelly Piquet, fosta iubită a pilotului Daniil Kvyat, pe care olandezul l-a înlocuit la Red Bull la începutului sezonului 2016 din Formula 1.

Sportivul și-a făcut publică relația în prima zi a anului 2021. După ce a terminat pe locul 3 în clasamentul piloților din Formula 1, Max Verstappen a sărbătorit trecerea în noul an în Dubai, alături de noua lui iubită.

Bruneta, în vârstă de 22 de ani, lucrează ca editorialist pentru publicații de motorsport. De asemenea, se ocupă de partea de social media și de departamentul de știri al site-ului Formula E.

Kelly Piquet a fost iubita lui Daniil Kvyat, din ianuarie 2017 până în decembrie 2020. Cei doi au și o fetiță împreună, Penelope Kvyat, care s-a născut pe 27 iulie 2019.

Tânăra este fiica triplului campion mondial de Formula 1, Nelson Piquet, iar fratele ei, Nelson Piquet Jr., a câștigat campionatul mondial în sezonul 2014/15 din Formula E.

Kelly Piquet este iubita lui Max Verstappen

Vezi şi: Primele imagini cu Michael Schumacher după accidentul de schi vor apărea într-un documentar. Familia fostului campion mondial de Formula 1 rupe tăcerea după ani de discreţie

Max Verstappen, pe locul 2 în lista celor mai bine plătiți piloți din Formula 1 în 2021

În publicația britanică The Sun s-au dezvăluit salariile anuale ale celor 10 piloți care câștigă cei mai mulți bani pentru acest sezon 2021.

Cele 40 de milioane de lire sterline cu care se remarcă britanicul Hamilton este mai mult decât dublul câștigului obținut de Verstappen și este mai mult decât salariul a 7 piloți din acea listă din primii 10 care câștigă cel mai mult dintre cei 20 înscriși în competiție. Salariul lui Hamilton include toate bonusurile, cu excepția veniturilor din publicitate.

Max Verstappen este al doilea pe această listă exclusivă, cu 20,71 milioane de euro care vor veni pentru apărarea culorilor Red Bull în acest sezon. Partenerul său, mexicanul Sergio Pérez, va câștiga 4,97 milioane de euro în 2021.

1. Lewis Hamilton  – 45,52 în 2021 de la 47 milioane de euro în 2020
2. Max Verstappen  – 20,71 în 2021 de la 16 milioane de euro în 2020
3. Charles Leclerc – 11,60 în 2021 de la 9 milioane de euro în 2020
4. Daniel Ricciardo – 11,60 în 2021 de la 20 milioane de euro în 2020
5. Carlos Sainz – 8,28 în 2021 de la 4,5 milioane de euro în 2020