Mihaela și Cristi Borcea, din nou la tribunal. Ce au de împărțit cei doi foști soți

Cei doi foști soți Borcea sunt din nou împreună, însă nu din punct de vedere romantic, ci legal. Cei doi sunt parte dintr-un proces care s-a terminat înainte de a începe propriu zis.

16 nov. 2023, 09:47
Mihaela și Cristi Borcea, din nou la tribunal. Ce au de împărțit cei doi foști soți
Mihaela și Cristi Borcea, din nou la tribunal. Ce au de împărțit cei doi foști soți

Mihaela și Cristi Borcea au deschis un proces la Judecătoria Cornetu împotriva unor vecini, însă judecarea nici nu a început, pentru că cei doi foști soți s-au răzgândit și au renunțat la plângere.

Citește și: Boala de care suferă Cristi Borcea: „S-a agravat în închisoare. Iau în jur de 30 de pastile pe zi”

Mihaela și Cristi Borcea, împreună la tribunal

Mihaela și Cristi Borcea au deschis un proces de grănițuire la Judecătoria Cornetu, împotriva unor vecini. Conform Codului Civil, grănițuirea are ca scop delimitarea proprietăţilor învecinate: „proprietarii terenurilor învecinate sunt obligaţi să contribuie la grăniţuire prin reconstituirea hotarului şi fixarea semnelor corespunzătoare, suportând, în mod egal, cheltuielile ocazionate de aceasta”.

După ce au fost citați în fața instanței, pentru a da ochi în ochi cu vecinii dați în judecată, foștii soți au decis să renunțe la proces. Acest lucru sugerează faptul că problemele dintre vecini s-ar fi rezolvat pe cale amiabilă.

„Ia act de renunţarea la judecată. Cu drept de a formula recurs in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 30.10.2023, în acord cu prevederile art. 402 Cod de procedură civilă”, a decis instanța.

Fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București a fost citat și într-un dosar de la Constanța, alături de Dragoș Săvulescu. În procesul respectiv reclamantul solicită „rectificare de carte funciară”. Dosarul are legătură cu scandalul terenurilor din județul Constanța, în care nume sonore au primit condamnări uriașe. În cadrul procesului, magistrații au decis ca terenurile să revină în proprietatea Unităţii Administrativ Teritoriale a Municipiului Constanţa și a Statului Român.

Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, al trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea sumei de 957.107 euro.

Citește și: Cristi Borcea le face regulat copiilor teste antidrog: „Dacă vin cu droguri, eu, care am fost la pușcărie, sunt primul care îi dă în primire. De două-trei ori pe an, eu însumi le fac teste”