Mihaela, soţia lui Silviu Prigoană, a făcut anunţul după 5 ani de relaţie

Mihaela, soţia lui Silviu Prigoană, vorbit deschis despre viata pe care o are alături de cunoscutul afacerist. Cei doi s-au logodit în anul 2016 şi până acum, are doar cuvinte de laudă la adresa soţului ei, pe care îl consideră foarte ambiţios şi hotărât.

30 apr. 2021, 14:26
Mihaela, soţia lui Silviu Prigoană, a făcut anunţul după 5 ani de relaţie
Cei doi s-au logodit în anul 2016

Mihaela, soţia lui Silviu Prigoană, a făcut anunţul după 5 ani de relaţie. „Primii ani au fost putin asa… pana s-a acomodat, fara sotie. Nu a fost simplu, dar parca suntem dintotdeauna impreuna. El este ca si un copil acum, se bucura din orice, e fericit. Faptul ca eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare impreuna, mancam, povestim, citim. El spune ca sunt fata lui mult visata. A fost un om hotarat la viata lui.

Citeşte şi: Silviu Prigoană dezvăluie de ce a divorţat de Adriana Bahmuţeanu de CINCI ori. „Divorţurile nu au avut nicio legătură cu publicitatea! Căsătoriile, da!”

Mihaela, soţia lui Silviu Prigoană, despre relaţia cu afaceristul

Cred ca Silviu seamana mai mult cu mama, dar are parte mult si de la tatal lui. Tatal lui este un om mai calm, isi face timp sa analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic. Eu, cand am venit in 2015 la Bucuresti si am venit acasa la Silviu, ea era acolo impreuna cu sotul ei si faceau niste controale medicale si cand m-a vazut, am stat putin, am povestit si mi-a spus un lucru pe care nu o sa-l uit niciodata, niste cuvinte foarte frumoase: „Sa stii ca ai venit la barbatul din cea mai alba paine. Mi-ar placea foarte mult sa ramai aici”. A fost o femeie foarte minunata.

’, a declarat Mihaela Prigoana pentru Antena Stars.