Mihaela Tatu respectă același ritual în fiecare dimineață: „Ca să am o stare de bună dispoziție”. Ce face vedeta de când s-a mutat la Oradea

Mihaela Tatu a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi, iar în urmă cu 10 ani s-a retras din lumina reflectoarelor și a început o nouă carieră.

17 apr. 2023, 17:34

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mihaela Tatu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Acum locuiește în Oradea și a devenit trainer în comunicare, luând contact cu mediu antreprenorial. A decis să renunțe la televiziune după ce în anul 2011 a fost operată de fibron uterin, iar în următorii doi ani de la intervenție a călătorit prin toată lumea, chiar dacă făcuse istorie cu emisiunea „De 3 X femeie”.

Chiar dacă a primit mai multe oferte pentru a se întoarce în televiziune, fosta prezentatoare spune că acestea nu au rezonat cu așteptările sale.

Citește și: Mihaela Tatu, dezvăluiri despre diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu 11 ani: „Am intrat în panică”

Ce ritual are Mihaela Tatu

S-a reprofilat profesional și duce o viață liniștită la Oradea și are un ritual de dimineață care îi aduce mereu o stare de bună dispoziție. Chiar dacă a trecut prin cumpene grele în ultimii ani, Mihaela Tatu a rămas optimistă și încearcă să îndepărteze factorii care o influențează în mod negativ.

„Ca să am o stare de bună dispoziție îmi place să încep zilele devreme. Să fie soare, dar nu e obligatoriu. Să ies cu câinele la plimbare, dar nu este obligatoriu. Să iau un mic dejun care să îmi placă, dar nu este obligatoriu.

Înainte de orice, trebuie să recunosc că temperamentul meu dominant este sangvin, de unde rezultă că sunt o extrovertă prin excelență. Este un dar al naturii. De la mama și de la tata mai un strop mai multă energie ca un om obișnuit. Așa am fost de mică. Deci sunt doi factori genetici care contribuie la felul meu ludic și poate cu mai multă bună dispoziție și energie.

Totuși, energia se termină și ea la un moment dat, iar dacă nu ne gândim la un program de somn cât, citisem undeva că o femeie are nevoie de mai mult somn ca un bărbat, are nevoie de somn atât cât are nevoie corpul”, a declarat Mihaela Tatu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Mihaela Tatu a găsit cheia fericirii. Cum au reușit călugării budiști să îi schimbe viața vedetei: ”De ce să nu fiu fericită? Lăsăm lucrurile să curgă”

Vedeta mai spune și că mometele grele din viața ei au făcut-o să își regândească perspectivele, iar acum nu se mai grăbește să emită judecăți față de cei din jur.

„Eu îmi doresc să fiu bine și să am o stare bună, însă nu putem să o avem în fiecare zi, dar atunci când sunt factori care ne influențează și care ne întristează, cred că ar trebui să gândim că totul este schimbător și trecător. Totul se schimbă, dacă nu aceeași zi, într-o zi, iar dacă nu se schimbă într-o zi, sigur se schimbă într-o săptămână. O stare de echilibru este binevenită în viața oricui. În ultimii ani, am învățat că nu trebuie nici să emitem judecăți despre oameni pentru că nu suntem în locul lor”, a mai spus Mihaela Tatu.