Mihai Albu a dat cu tifla ofertei primite de la Pro TV. Pentru ce emisiune fusese selectat celebrul designer

Mihai Albu a fost selectat de Pro Tv, pentru a participa la un show. El trebuia să concureze la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Motivul pentru care a declinat oferta are legătură cu afacerea sa.

24 mai 2023, 19:03
Mihai Albu a dat cu tifla ofertei primite de la Pro TV. Pentru ce emisiune fusese selectat celebrul designer

Mihai Albu a  dat cu tifla unei oferte primite de la Pro Tv. Designer-ul a fost selectat pentru emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar a declinat oferat pentru că nu a dorit să își pună afacerea sa pe pauză.

Citește și Cand nu e bine sa dai bani. Cele mai cunoscute superstitii legate de atragerea banilor

„Anul trecut am fost contactat de PRO TV pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici. Da, am refuzat, nu era de mine, nu contează. Îți dai seama, cine poate să plece? Dacă ai serviciu, poți să îți iei un concediu, dar eu nu am timp nici pentru concediu. Timp pot avea cei care au contracte determinate, cântăreți, cei care au program flexibil. Am mai văzut în reality-show-uri că erau unii barmani. Păi, barmanul își poate da demisia și se angajează în altă parte. O persoană care depinde serviciu… Nu spun despre oameni fără ocupație, să nu se interpreteze greșit, mă refer la cei care au un serviciu permanent. Deci, eu trebuia să fiu la Sunt celebru… Am văzut că până la urmă s-a dus domnul Cornel Palade. Probabil aveau nevoie și de unul în vârstă, habar nu am, nu știu”, a declarat Mihai Albu, pentru Fanatik.

Citește și  Cine este femeia de pe bancnota de 10 lei. A fost muza celui mai mare pictor român

Albu a fost chestionat și despre participarea Iuliei Albu la America Express, el declarând că fata lor va sta la bunici, atât timp cât Iulia va participa la emisiune.

„Nu s-a stabilit (n.r.: unde va rămâne Mikaela în timp ce Iulia Albu va fi la America Express). Probabil că va sta și la mine, nu, nu m-a contactat. Eu am vorbit cu fetița. Mi-a zis că o să vină și pe la mine, cam așa ceva.

Probabil că va sta la bunici (n.r.: la părinții Iuliei), așa cred. Probabil are un program deja stabilit. Mama ei nu este inconștientă să o lase singură”, a spus Mihai Albu,