Mihai Bendeac a fost oprit de poliție în trafic. Dialog fabulos cu agentul: „Aţi băut? Aţi consumat substanţe?” / „Da!”

Mihai Bendeac a avut parte de o experiență inedită în traficul din Capitală. Polița Română l-a oprit în trafic, la începutul acestei săptămâni, şi l-a avertizat să dea autocolantele jos de pe geamurile vehiculului, după care a fost pus să sufle în fiolă de către agentul care l-a oprit.

07 feb. 2023, 15:33
Mihai Bendeac a fost oprit de poliție în trafic. Dialog fabulos cu agentul: „Aţi băut? Aţi consumat substanţe?” / „Da!”
Mihai Bendeac a fost oprit de poliție în trafic. Dialog fabulos cu agentul: "Aţi băut? Aţi consumat substanţe?" / "Da!"

Mihai Bendeac a fost oprit de poliție în trafic. Artistul a dezvăluit că Polița Română l-a oprit în trafic, la începutul acestei săptămâni, și a fost pus să sufle în fiolă, dar şi în aparatul DrugTest.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, mai sincer ca oricând. Actorul a dezvăluit substanța de care a devenit dependent: „Pe parcurs, îți afectează creierul”

„Am avut o experiență foarte plăcută cu Poliția Română pe care țin neapărat să o relatez. (…) Motivul aparent: am geamurile colantate. Acuma, eu am să vă explic motivul pentru care nu am scos colantul de pe geamuri în momentul în care am cumpărat biata mea mașinuță refăcută și recondiționată, mi s-a întâmplat să fiu recunoscut în trafic și, nu de puține ori, să se poziționeze în timp ce conduc mașini în trafic ale căror șoferi să deschidă geamul și să mă strige sau să mă fotografieze. Lucru care, evident, în timp ce conduci, te deconcentrează. Am explicat treaba asta tânărului polițist care a coborât din mașină și m-a investigat. Omul a admis că motivul este unul solid dar, totodată, deși a înțeles ca, mai ales pe autostradă sau pe serpentine, chestiile astea ar reprezenta un pericol, acele colante nu sunt legale. Perfect corect! Am recunoscut fapta. A urmat, însă, o verificare a stării mele bahice. Suflu în fiolă. Rezultat: zero. Îmi place alcoolul. Beau când apuc de sting. Dar nu când urmează să conduc”, a povestit Mihai Bendeac.

Citeşte şi: VIDEO! Mihai Bendeac, mort de beat la Neversea! „Mama mea e în judeţul Neamţ la mănăstiri! Mămico, roagă-te la toţi călugării ca io nu sfârşesc bine!”

Apoi, agentul l-a rugat să facă și testul DrugTest, iar artistul i-a dat un răspuns halucinant omului legii în momentul în care a fost întrebat dacă a consumat substanțe interzise. „Ei… Și aici vine pe turnantă agentul: „Domnu’ Bendeac … Marea întrebare urmează: substanțe psihoactive ați consumat?”. Eu, care am consumat, căci așa am scris 1.200 de scheciuri, o carte, un film și alte proiecte zic: „Da! Dar nu când conduc!”. Tânărul polițist decide că trebuie să testăm depoziția mea. (…) Așteptăm rezultatul. (Durează multișor și ăsta). În ultimele zile am avut mari probleme cu gâtul. Nu mai fumez. Dar am simțit nevoia să fumez în momentul ăla. Nu pentru că aveam emoții în legătură cu rezultatul. Ci pentru că întârziam undeva. Îi cer o țigară. Polițistul îmi oferă. Într-un final, apare rezultatul și la testul ăsta: zero substanțe psihoactive. Pentru folia de pe geamuri, deși m-a înțeles omul, mi-a recomandat să-l dau jos și mi-a dat un „avertisment verbal”. (…) Ce vreau să constat? Poliția Română are oameni tineri în structurile ei. Mă bucur că nu mai identific fizionomiile acelea de gabori comuniști”, a mai scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook, ștergând apoi postarea.