Mircea Badea îl ironizează pe Bendeac, după ce a declarat că a avut COVID 19: „Şi eu am avut holeră şi ebola. De două ori”

Mircea Badea îl atacă dur pe Mihai Bendeac, după ce acesta din urmă a declarat că atât el, cât şi familia sa, au avut coronavirus.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 15:18
Mircea Badea îl ironizează pe Bendeac, după ce a declarat că a avut COVID 19: „Şi eu am avut holeră şi ebola. De două ori”

„Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Iar pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, extrem de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a declarat actorul, în cadrul emisiunii IUmor.

„Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-pușcărie? A fost o excepție ca o reverență (penală) pentru catarsisu’ nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat că a trecut prin infecție? Sau de fapt e doar o declarație fară nicio confirmare medicală? O strategie de succes pentru a redeveni relevant și vizibil? Subiectul adevărat este totuși presa de căcat, care n-a gândit deloc și n-a pus nicio întrebare. A transcris vorbirea ca pe un ordin de la Guvern și a girat o declarație a unuia ca pe un adevăr probat.

P.S. Si eu am avut holera si ebola. De doua ori. Ca o data nu se pune. Plus tifos si si ciuma. Din aia galbena, nu rosie. iCovid!”, a scris pe pagina sa de Facebook celebrul realizator TV.

Citeşte şi: S-a declanşat scandalul după ce Mihai Bendeac a anunţat că a fost infectat cu COVID-19: „Nişte minciuni gogonate”