Mihai Bendeac, cuvinte de laudă la adresa lui Fuego. Ce i-a răspuns artistul: „Îmi reuşeşte să fac asta”

Mihai Bendeac, cuvinte de laudă la adresa lui Fuego. Actorul a postat pe Internet un video care i-a amuzat pe internauţi. În stilu-i caracteristic, fostul jurat de la iUmor a încercat să le explice internauților că marketingul lui Fuego este unul excepţional.

11 dec. 2022, 09:23
Mihai Bendeac, cuvinte de laudă la adresa lui Fuego. Ce i-a răspuns artistul: „Îmi reuşeşte să fac asta”
Mihai Bendeac, cuvinte de laudă la adresa lui Fuego

Mihai Bendeac, cuvinte de laudă la adresa lui Fuego. Actorul a fost uimit că Paul Surugiu este întâmpinat de fani, la spectacole, cu buchete imense de flori și a spus în repetate rânduri că Fuego este pur și simplu genial.

Citeşte şi: De ce nu vrea să facă copii Mihai Bendeac. S-a aflat adevăratul motiv

Mihai Bendeac, cuvinte de laudă la adresa lui Fuego

Aş vrea să fac o precizare, că nu vreau să-mi aud discuţii. Am văzut chestia asta, într-o noapte, înainte să mă culc şi am simţit nevoia să o comentez live. Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că Fuego este foarte şmecher, jur! Există artişti români, Fuego, Ştefan Bănic Jr, Loredana, Andra, Delia, Florin Salam, foarte mulţi, care, pe scenă, se dă cu praf de linişte.

Dar, în acelaşi timp, mă uitam la constucţia din jurul lui Fuego şi mi se pare că marketingul este absolut senzaţional, genial. Şi toate astea sunt pe bune, vin femei să-i ofere flori. Băi, omul este o legendă„, a comentat Mihai Bendeac, pe pagina sa de Instagram.

Fuego pare să fi apreciat recunoașterea din partea actorului. Paul Surugiu a transmis un mesaj care ar putea fi interpretat ca o replică la spusele lui Mihai Bendeac.

Pentru mine, colindul este o binecuvântare! Nu-l cânt neaparat pe cel tradițional, ci propriile mele cântece, vreo 200 compuse peste ani! Încerc mereu, în melodiile dedicate Crăciunului, să aduc un fragment de emoție, un text special, căldură și liniște! Și cred că-mi reușește asta dacă fac turnee naționale sold-out de peste 15 ani! Le mulțumesc oamenilor pentru asta”, a transmis Fuego.