Mihai Bendeac, dezvăluiri-bombă despre cearta cu Antena 1 și despre revenirea pe micile ecrane: „Nu mi-e dor, sunt fericit așa”

Mihai Bendeac a dispărut de multă vreme de pe micile ecrane, dat fiind că s-a despărțit de Antena 1. Acesta ar putea reveni în forță în televiziune, pe un format de emisiune conceput chiar de el.

05 iul. 2023, 20:06
Mihai Bendeac, dezvăluiri-bombă despre cearta cu Antena 1 și despre revenirea pe micile ecrane: „Nu mi-e dor, sunt fericit așa”
Mihai Bendeac, dezvăluiri-bombă despre cearta cu Antena 1 și despre revenirea pe micile ecrane: „Nu mi-e dor, sunt fericit așa”

Mihai Bendeac a vorbit pentru prima despre plecarea de Antena 1 și cu toate că se simte foarte bine în această perioadă de pauză, actorul ar putea să revină în televiziune cât de curând, pe un format de emisiune pe care el l-a gândit. Până atunci, actorul se bucură de teatru și de spectacolele pe care le are în toată țara. Mai mult de atât, Mihai Bendeac pregătește o surpriză uriașă pentru fanii săi. Este vorba despre două filme pentru care actorul a început deja procesul de pre-producție.

Citește și: Mihai Bendeac, surprins pe străzile din București în chiloți. Explicația actorului (FOTO)

Actorul este în turneu, iar când acesta se va termina, va reveni în București unde urmează să aibă 8 spectcaole. Abia după aceea ele va putea să meargă în vacanță. Totuși, el nu va opta pentru vreo destinație exotică sau pentru o excursie în afara țării, deoarece are frică de avion. El a povestit că cel mai probabil va merge în Vama Veche.

„Sunt într-un turneu cu  teatrul. Avem o microstagiune, apoi iau o vacanță de vreo două săptămâni jumate, în care chiar nu vreau să fac nimic. Am tot fost plecați, acum ne întoarcem de la Iași. Mai avem la Timișoara, Târgu Mureș, și opt spectacole la Național. Toate sunt sold-out. Mă refer la Desculț în parc, cel mai nou spectacol al nostru și ne bucurăm de el. Suntem în preproducție, momentan cu primul film. Vom merge, însă, în paralel cu ambele. E un fel de film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. Iar eu am rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată”, a povestit Mihai Bendeac.

Ar putea apărea Bendeac la Pro TV

În ceea ce privește zvonurile despre o posibilă colaborare cu Pro TV, acesta a mărturisit că nu e este vorba despre acel trust de televiziune și că în realitate nu este vorba despre niciun trust de televiziune la momentul acesta.

„Nu are nicio legătură cu Pro TV-ul. Sunt niște detalii despre care nu pot să vorbesc în acest moment. E o pauză binevenită de la televiziune. Momentan, nu mi-e dor, sunt fericit așa. Între timp, am scris și două formate de televiziune, dar nu am avut chef să le și pun în practică. Am mai multe variante. Le pot trimite și la televiziuni din străinătate, să le cedez franciza, dar și aici, la noi. Dacă vor fi preluate în România, da, voi și apărea în ele.

Citește și: Moment emoționant. Mihai Bendeac se înclină în fața lui Florin Piersic. O întâmplare care a impresionat publicul