Mihai Bendeac, nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei. Ce a păţit juratul de la iUmor: „A fost pură răzbunare”

Mihai Bendeac a fost nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei, după ce a descoperit că i s-au furat oglinzile de la maşină. Enervat la culme, juratul de la iUmor a povestit totul prietenilor virtualu de pe reţelele de socializare.

28 ian. 2022, 23:37
Mihai Bendeac, nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei. Ce a păţit juratul de la iUmor: „A fost pură răzbunare”
Mihai Bendeac, nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei

Mihai Bendeac, nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei. Ultimele zile nu au fost tocmai bune pentru actor, recent, a sesizat că nu mai are oglinzile la maşină. Imediat, a mers la cea mai apropiată secţie de poliţie pentru a reclama acest lucru.

Citeşte şi: Iulia Albu, apariţie inedită la iUmor. S-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi i-a luat la „roast” pe Bendeac, Delia şi Cheloo

Mihai Bendeac, nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei

Bendeac este că părere că acest gest a fost făcut din răzbunare. „Nu știu cum au fost ultimele zile pentru voi, dar pentru mine au fost foarte interesante. Mi s-au furat oglinzile de la mașină. Asta s-a întâmplat din pură răzbunare. Și m-am dus la secția de poliție și am făcut acolo plângere”, a mărturisit Mihai Bendeac pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Ana Baniciu, reacţie neaşteptată la adresa lui Bendeac

Artista a dezvăluit că îl apreciază enorm pe actor, ba chiar, în opinia ei, Mihai Bendeac este unul dintre cei mai deștepți oameni care apar pe micul ecran și, unul dintre cei mai talentați actori pe care România îi are în acest moment.

Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude.

Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum. Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri.

Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto.

E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…el crede că eu îl consider așa…dar mie mi se pare că foarte tare. De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a mărturisit Ana Baniciu în timpul podcastului.