Mihai Bendeac, PRIMA declaraţie după ce a fost DAT AFARĂ de la „Românii au talent”. „Le-a fost TEAMĂ”

Mihai Bendeac a fost dat afară din juriul emisiunii "Românii au talent", de la Pro TV. Actorul este încă legat printr-un contract de Antena 1 şi atât el, cât şi angajatorul său au primit notificări în acest sens. Actorul a explicat că înţelege postura celor de la Pro TV.

RomaniaTV.net
12 aug. 2014, 10:09
Mihai Bendeac, PRIMA declaraţie după ce a fost DAT AFARĂ de la „Românii au talent”. „Le-a fost TEAMĂ”

Mihai Bendeac regretă că a ratat ocazia de a face parte din juriul „Românii au talent” din cauza litigiului cu Antena 1. El a explicat că acesta i-a creat probleme şi când a semnat contractul cu Prima TV, unde a realizat emisiunea Jurnalul unui burlac, dar că respectivul post a decis, după ce a consultat avocaţii, ca emisiunea să meargă înainte conform contractului.

Despre Pro TV, Mihai Bendeac spune că le respectă decizia de a sista semnarea contractului.

„La Prima TV, am primit notificarea chiar în ziua în care eu trebuia să intru pe post. Cu sume, cu despăgubiri de milioane. L-am întrebat și pe Cristi Burci, s-a consultat cu avocații și a decis să intre. Pro TV, fiind parte a unei companii internaționale, este mai precaut, mai ales că vorbim de un show internațional. Nu riscă să ajungă în situația să nu difuzeze emisiunea”, a declarat Bendeac pentru paginademedia.ro.

„Le-a fost teamă să nu existe repercusiuni asupra lor. Nu am nimic să le reproșez celor de la Pro TV. Lucrurile evoluaseră mult, erau puse într-o oarecare ordine, ajunsesem, cum spuneam, să facem și ședințele foto cu Andra, Andi Moisescu și Cabral”, a mai spus actorul.

Mihai Bendeac regretă că totul a picat din cauza presiunilor care s-au făcut din partea celor de la Antena 1, pe care îi acuză că îl „terorizează”. „Nu pot să știu care ar fi fost impactul asupra carierei mele dacă intram în juriul Românii au talent. Poate era bine, poate era rău. Poate ar fi fost un pas bun. (…) Nu știu care ar fi fost rezultatul, dar aș fi preferat să fiu eu cel care alege, nu să fie o decizie dictată de anumite presiuni care s-au făcut. (…) Ei (Antena 1, n.r.) mă terorizează de un an de zile. De un an de zile familia mea este agresată. Eu am buletinul pe adresa alor mei. La fiecare lună, se trezesc cu executorul judecătoresc la ușă. Până acum nu am acționat în instanță pe nimeni, timp de un an. Am crezut că se poate autosesiza cineva, vreo instituție. Este grav atunci când un trust ceznurează și își terorizează oamenii”, a precizat Mihai Bendeac.