Mihai Bendeac revine la TV! Ce lovitură uriașă a dat actorul trustului Antena 1

Mihai Bendeac revine pe micul ecran! După ce a ieșit de pe platourile de filmare o lungă perioadă de timp, acesta revine în forță, doar că nu la Antena 1, ci la postul concurent.

12 iun. 2023, 14:55
Mihai Bendeac revine la TV! Ce lovitură uriașă a dat actorul trustului Antena 1
Mihai Bendeac revine la TV! Ce lovitură uriașă a dat actorul trustului Antena 1

Mihai Bendeac a plecat din juriul emisiunii „iUmor” și în general a încheiat colaborarea cu trustul Antena 1, dar asta nu înseamnă că și-a pierdut umorul, din contră. Acesta este pregătit total să înceapă filmările pentru o nouă emisiune și un serial. Toate acestea ar urma să se întâmple chiar la televiziunea concurentă a Antenei, chiar la ProTV. Se zvonește că acesta va apărea din nou pe micile ecrane chiar din această toamnă și nu va fi singur, ci alături de vechiul său partener, Vlad Drăgulin.

Citește și: Moment emoționant. Mihai Bendeac se înclină în fața lui Florin Piersic. O întâmplare care a impresionat publicul

Actorul de la Teatrul de Comedie are deja istorie în televiziune, iar publicul știe deja că are atât talent cu carul, cât și umor cât să împartă și cu alții. Acesta a devenit faimos pe vremea când activa la PrimaTv, în echipa „Mondenilor”, cu toate că nu era la primul contact cu TV-ul. Ulerior acesta a schimbat trustul, mutându-se la Antena 1, unde a și rămas o perioadă destul de lungă. La această televiziune Mihai Bendeac a avut mai multe proiecte, printre care „iComedy”, „Băieți de oraș” și „iUmor”. De la „iUmor” acesta a plecar anul trecut și nu oricum, ci cu scandal.

La momentul respectiv, s-a zvonit că Mihai Bendeac ar fi plecat de la Antenă în urma unui scandal pe care l-ar fi avut cu Cheloo, însă se pare că realitatea este cu totul alta. Totul ar fi pornit de la faptul că actorul nu ar fi dorit ca o filmare în care vorbea despre un coleg de breaslă să apară pe post. Acesta a discutat cu producătorii și le-ar fi înaintat această rugăminte, însă aceștia nu au ținut cont și au difuzat materialul respectiv. Din această cauză, a doua zi, Mihai Bendeac nu s-a mai prezentat la filmări. Acesta a fost înlocuit rapid de alți jurați. De asemenea, se pare că există un conflict mai vechi între el și Antena 1.

Acesta a plecat la ProTV cu tot umorul din dotare, dar și cu o parte din echipa lui, deoarece acesta este foarte selectiv cu oamenii cu care lucrează. Din acest motiv, l-a tras după el și pe vechiul său prieten Vlad Drăgulin, cu care colaborează de ani de zile. Se mai aude că o parte dintre filmările pentru nouă emisiune, o combinație de serial cu sketch-uri de umor și jurați, va fi filmată în studiourile din Ștefănești, acolo unde se filmează mai toate producțiile Pro Tv ului.

Citește și: Ipostaza șocantă în care s-a afișat Mihai Bendeac! Actorul s-a dezbrăcat și de inhibiții și de haine