Mihai Bobonete, coşmaruri după partidele de pescuit: „M-am trezit noaptea din pat și am făcut înspre Cătălina: iooooooo, pește!”

Mihai Bobonete este un pescar înrăit şi adoră să se relaxeze ore întregi pe malul lacului. Actorul a intrat în direct, în emisiunea Vorbeşte lumea, chiar din timpul unei partide de pescuit.

15 apr. 2022, 10:59
Mihai Bobonete, coşmaruri după partidele de pescuit: „M-am trezit noaptea din pat și am făcut înspre Cătălina: iooooooo, pește!”

Ca orice pescar, Bobonete are poveştile lui pescăreşti şi experienţele lui memorabile. De această dată, actorul a povestit în emsiunea de la Pro TV cum s-a trezit din somn, în miez de noapte, visându-se la pescuit şi dând din mâini precum pescarii. Reacţia soţiei, şi ea trezită din somn, a fost absolut fabuloasă.

Mihai Bobonete, coşmaruri după partidele de pescuit: „M-am trezit noaptea din pat și am făcut înspre Cătălina: iooooooo, pește!”

Am prins o știucă de 93 de centimetri și la crap am record de 24,600 de kilograme. Când dai la pescuit într-o competiție de spinning, adică așa cum suntem noi aici la „Cupa Cetățenilor Particulari” la Hordina, dai de atât de multe ori din mână în nouă ore pe baltă, încât s-a întâmplat de mai multe ori să mă trezesc noaptea din pat, noaptea, da, după ce ajung acasă, la trei zile de când ajung acasă, să mă ridic și să fac înspre Cătălina, ioooooo, pește! Să zică numai: ești acasă„, a povestit Bobonete în emisiunea Vorbeşte lumea.

Citeste si Bobonete, dezvăluire în premieră despre relaţia tensionată pe care o are cu Ruxandra Ion: „Relaţia aia a murit din faşă. A crezut că am făcut o glumă despre greutatea ei, dar a interpretat greşit”

Cătălina și Mihai Bobonete au o relație de mai bine de 25 de ani și doi copii, Octavian (11 ani) și Maria (5 ani). Cei doi s-au căsătorit în 2003, dar nunta au făcut-o abia în 2017, la Vama Veche, unde au sărbătorit alături de familie și de prieteni, într-un cadru restrâns. Cătălina a absolvit Facultatea de Psihologie, însă a ales să profeseze în cu totul alt domeniu. În prezent, este make-up artist, meserie care îi aduce multe satisfacții, dar și bani.

Mihai Bobonete postează frecvent imagini de la pescuit, prezentându-și apoi capturile cele mai mari. De ceva vreme, actorul a început să concureze la întrecerile de profil.

Citeste si Mihai Bobonete, dezvăluiri uluitoare despre boala pe care a ținut-o ascunsă în ultimii ani! “Eu nu mai am voie să beau”

Pasiunea pentru pescuit o moștenesc de la tatăl meu și de la bunicul meu. În copilărie, tată mă ducea să pescuiesc pe Dunăre și pe bălțile de lângă și așa i-am prins gustul, iar acum urmează să o dau mai departe către Octav și Maria, cei doi copii ai mei„, a dezvăluit Mihai Bobonete într-un interviu mai vechi pentru crapmania.ro.