Mihai Bobonete este în doliu. A murit pe 29 februarie: „Drum bun frățică… numai tu puteai să ai atât de mult bun simț”

Mihai Bobonete este în doliu. Actorul din serialul Las Fierbinți trece prin momente grele după ce prietenul lui s-a stins din viață. Cu durere în suflet, juratul de la Românii au talent i-a transmis un ultim omagiu pe rețelele sociale.

01 mart. 2024, 08:51
Mihai Bobonete este în doliu. A murit pe 29 februarie: „Drum bun frățică… numai tu puteai să ai atât de mult bun simț”
Mihai Bobonete este în doliu

Mihai Bobonete este în doliu. În zorii zilei de 29 februarie 2024, actorul a primit o veste tristă, Laur, unul dintre prietenii săi apropiați, s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani. În memoria bărbatului, actorul din Las Fierbinți a publicat un mesaj emoționant.

Citește și: Mihai Bobonete l-a luat peste picior pe Catalin Bordea: „Acum tu eşti motanul rănit. Odată pui ochii ăia de pisoi, așa, și toată lumea trebuie să fie cu tine: săracul, ai văzut ce i s-a întâmplat?”

Mihai Bobonete este în doliu

Când aveam vreo 17 ani și stăteam pe malul Ialomiței prin ceața dimineții de vară, ținând bățul de stuf în mână și așteptând să plece carasul cu ea sau să o pună pe lat… uitându-mă la Laur, care avea telescopice de la București și mașina 4×4 a lui Miși, nu a lui, m-am gândit că ce băiat mișto e Laur și tot atunci mi-am zis în gând „bă, când o să fiu eu mare, așa vreau să fiu, ca Laur”.

De atunci și până acum, am mult întâmplări frumoase trăite pe lângă Laur care mi-a și ne-a fost sprijin în vreme de rătăcire la început de drum.

Povești frumoase și amintiri minunate pe care astăzi le vom spune unul altuia la priveghi pentru că Laur a plecat acolo, unde sper să fie mai bine sau la fel de frumos precum a fost viața lui aici printre noi. Drum bun frățică… numai tu puteai să ai atât de mult bun simț, încât să nu ne amintim an de an de despărțire, altfel cum să mori în zorii zilei de 29 februarie… Rodi, Jung, Cătă… fiți tari!”, este mesajul pe care Mihai Bobonete l-a scris pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Fanii l-au susținut pe actor și i-au trimis mesaje de încurajare: ”Eu când am să mor sper să am un prieten care să scrie despre mine așa cum ai făcut-o tu pentru el”/”Doamne, nu pot să cred. Drum lin om bun”/”Sincere condoleanțe”/”Sincere condoleanțe familiei”/

”Concoleanțe! Ne lași o amintire de neuitat. Să fii iubit acolo unde mergi”/”Laur, Laur al nostru ne-a lăsat și a plecat… ne-a lăsat… ne-a lăsat la 48 de ani. Nu o să-l mai vedem decât în poze”/” Condoleanțe și gânduri bune în aceste momente de mare încercare”/”Stimabile, ai darul cuvântului, am citit cu un nod în gât tot. M-ai transpus. Un om bun a plătit, condoleanțe familiei”.