Mihai Bobonete l-a luat peste picior pe Catalin Bordea: „Acum tu eşti motanul rănit. Odată pui ochii ăia de pisoi, așa, și toată lumea trebuie să fie cu tine: săracul, ai văzut ce i s-a întâmplat?”

Mihai Bobonete se numără printre persoanele care au încercat să îi transmită un semnal de alarmă lui Cătălin Bordea referitor la faptul că între ea și Spike, ex-cel mai bun prieten al comediantului, erau șanse să existe mai mult decât o relație de prietenie.

24 ian. 2024, 17:41
Mihai Bobonete l-a luat peste picior pe Catalin Bordea: „Acum tu eşti motanul rănit. Odată pui ochii ăia de pisoi, așa, și toată lumea trebuie să fie cu tine: săracul, ai văzut ce i s-a întâmplat?”

Mihai Bobonete, Bordea si Cortea au filmat un podcast impreuna si inevitabil au discutat si despre subiectul momentului: Spike si Livia Eftimie. Actorul l-a luat peste picior sub forma de gluma pe Bordea.

Cătălin Bordea a depășit infidelitatea soției sale, Livia! Care a fost remediul comediantului. ”Se putea mult mai rău!”
Mai mult decat atat, se pare ca Mihai Bobonete l-ar fi avertizat pe comediant in urma cu 1 an referitor la Spike si apropierea acestuia de fosta lui. “Bordea, cam cat crezi tu ca o sa duca toata treaba asta in care toata lumea te vede ca pe o victima dupa despartire? Tu de asta profiti acum, ma! Odata pui ochii aia de pisoi si toata lumea trebuie sa fie cu tine: saracul, ati auzit ce i s-a intamplat?

Sa mor eu, cand ii ziceam acum un an, el era: Ce ma? Bai baiatule, eu dau sase imbratisari si n-am nimic, sapte, opt, dar nu le contoriza si pe ale altuia. Si acum tu esti motanul ala ranit, tu crezi ca toata lumea o sa zica incontinuu: saracu, nu ne mai intereseaza, gata”, a spus Mihai Bobonete in podcastul “Colegi de camera”.

Mihai Bobonete: „Acum tu ești motanul ăla rănit”

Aflat în timpul podcastului alături de Mihai Bobonete și Nelu Cortea, comediantul Cătălin Bordea a fost luat la bani mărunți de actor, cel care l-a întrebat cât timp are de gând să se mai mențină în poziția de victimă, reamintindu-i totodată de perioada anului trecut, când l-a avertizat pe Bordea în privință cu fosta soție și cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă, așa cum a lăsat de înțeles.

„Bordea, cam cât crezi tu că o să ducă toată treaba asta în care lumea te vede ca o victimă după despărțire? Tu de asta profiți acuma, mă! Odată pui ochii ăia de pisoi, așa, și toată lumea trebuie să fie cu tine: săracul, ai văzut ce i s-a întâmplat?

Mihai Bobonete a făcut anunţul care îi întristează pe români. Când se termină serialul Las Fierbinţi
Dar să mor eu, când îi ziceam acum un an, el era: Ce mă? Băi baiatule, eu dau șase îmbrățișări și n-am nimic, dar nu le contoriza și pe ale altuia. Și acum tu ești motanul ăla rănit, tu crezi că toată lumea o să zică încontinuu: săracu, nu ne mai interesează”, a dezvăluit Mihai Bobonete.

Reactia bunicii lui Bordea după ce a aflat povestea nepotului sau

“Bunica mea are inca gandirea aia de la tara, care “Hai lasa, un drac mort… o casa noua”, nu stiu ce, zicale de-ale ei. Si acum bunica mea a zis-o foarte dragut: Ba, avand in vedere ca mama ta a avut 5 casnicii, unchiul tau 3, tu una, mai ai sa-i ajungi, esti majoreta pe langa restul din familia asta, stai linistit ca esti in urma”, a spus Bordea in carul unei emisiuni.