Mihai Bobonete şi-a prins bona copilului beată: „Nu mai putea să vorbească!”

Mihai Bobonete a povestit peripețiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu bonele, de la furat de haine, până la consum de alcool "în exerciţiul funcţiunii".

13 nov. 2023, 20:59
Mihai Bobonete şi-a prins bona copilului beată: „Nu mai putea să vorbească!”

Mihai Bobonete i-a povestit recent lui Dani Oțil în cadrul propriul său podcast de pe Youtube, o situație cu bona în care s-a panicat extrem de mult, întrucât era departe de casă și nu avea niciun fel de control asupra lucrurilor. După ce deveniseră părinți pentru prima dată, Bobonete și soția sa se hotărâseră să plece la Vama Veche , fiind siguri de faptul că micuțul e pe mâine bune.

Incident şocant la nunta lui Dani Oţil. Abia acum s-a aflat, Mihai Bobonete a fost dat afară din restaurant VIDEO

Noi am avut bonă, Ioana o chema și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00 și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare. Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit.”, a declarat Bobonete, în cadrul podcastului „DA BRAVO!”.

 

În momentul în care s-a lăsat seara, actorul a sunat-o pe bonă pentru a se asigura de faptul că micuțul este bine. Când a răspuns la telefon, acesta a fost surprins să vadă faptul că femeia avea o voce diferită și lega cu greu propozițiile. În acel moment, Bobonete nu a mai stat pe gânduri și și-a sunat numaidecât fratele să meargă să verifice cum stă situația.

Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește”. Și zic „Alo, dar copilul?”, „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme”. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă. Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo.”, a continuat actorul.

Ce a pățit Dani Oțil cu o bonă. Prezentatorul a dezvăluit abia acum: „A fost cercetată penal. Eu voiam să știu cu cine stau la masă”

Mihai Bobonete a prins-o pe bonă că a furat haine

După acel episod, Bobonete spune că a iertat-o pe femeie. Cu toate acestea, după o perioadă de timp, Ioana a făcut un nou pas greșit și i-a trădat din nou încrederea actorului.

Am iertat-o, am trecut peste și după ce ne-am mutat și Cătălina mi-a zis că are impresia că bona asta ne cam ia din haine și i-am zis că nu are cum, nu mai știe ea de ele. Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea.”, mai spune Mihai Bobonete.