Mihai Bobonete, executat silit de 6 ori de către stat. Are conturile blocate

Mihai Bobonete pare sa fi dat lovitura. El prezinta alaturi de Cabral cel mai important show al PRO TV-ului de sezonul acesta: "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

19 feb. 2015, 12:16
Mihai Bobonete, executat silit de 6 ori de către stat. Are conturile blocate

Dupa ce a facut senzatie in serialul „Las fierbinti”, Mihai Bobonete a ajuns sa fie cooptat in emisiunea numarul 1 la PRO TV, scrie wowbiz.ro. Un astfel de contract ar trebui sa-i aduca comediantului o suma frumusica in conturi, insa din acest pucnt de vedere, Bobonete ar putea intampina unele dificultati.

Citeşte şi Amenzile pentru rovinietă, ANULATE. Semnătura electronică nu este LEGALĂ

La mijlocul anului trecut, Mihai Bogdan Bobonete a fost executat silit de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drmuri Natinale din Romania pentru modica suma de 28 de lei. Mihai se numara printre miile de romani care au fost surprinsi circuland fara rovinieta si pentru ca nu si-au platit la drum amenda, au fost dati in judecata de CNADNR.

In multe dintre cazuri, cei in cauza nici macar n-au stiut de existenta respectivei amenzi si nici despre faptul ca numele lor apare pe rolul unei judecatorii asa ca e foarte posibil ca asa sa se fi intamplat si in cazul lui Bobonete.

Citeşte şi Ce trebuie să faci, după ce ai vândut masina, ca să nu primeşti AMENZI PENTRU LIPSA ROVINIETEI

Numai ca in cazul actorului, lucrurile au luat o intorsatura si mai dramatica. Pentru ca amenda nu a fost achitata, CNADNR a apelat la un executor judecatoresc, iar acesta a trecut la atac. In cateva luni l-a executat pe Bobonete pe raza tuturor celor 6 sectoare din Bucuresti, blocandu-i conturile. Intregul proces a durat pana la finalul anului trecut si sunt sanse destul de mari ca Mihai sa nu fi apucat sa rezolve aceasta mica problema care a devenit intre timp una destul de serioasa. In general, operatiunea de deblocare a conturilor, dupa plata datoriilor, indiferent cat de mici ar fi acestea, reprezinta o operatiune destul de complicata si dureaza destul de mult.