Mihai Bobonete, imagini inedite din vacanţă. Juratul de la Românii au Talent a înotat cu delfinii şi a mers la pescuit

Mihai Bobonete şi-a surprins prietenii virtuali cu fotografii inedite din vacanţă. Juratul de la Românii au Talent a înotat cu delfinii şi a mers la pescuit.

28 apr. 2022, 12:17

Mihai Bobonete, imagini inedite din vacanţă. Actorul a postat pe reţelele de socializare fotografii cu delfinii lângă care a înotat, dar şi cu peştele pe care l-a prins.

Mihai Bobonete, imagini inedite din vacanţă

Actorul a imortalizat momentul în care a înotat alături de delfini şi a postat fotografiile pe Instagram.

Citeşte şi Câte clase are Mihai Bobonete. Secretul pe care actorul din „Las Fierbinți” l-a ţinut ascuns ani de zile!

„Atunci când am pus mâna pe elefant, în Africa De Sud, am rămas nemișcat 10 minute, parcă timpul s-a oprit în loc, am lăcrimat fără niciun gând concret, am zâmbit ca prostul minute în șir, dar nu am putut să-mi desprind mâna de pielea elefantului care stătea jos și se uita cu ochiul lui mare la micimea mea. A rămas pentru mine cea mai importantă interacțiune cu un animal și felul în care m-am simțit atunci nu se poate descrie în cuvinte, dar va pot jura că am călătorit interstelar, interplanetar, interuman…

Cu delfinul nu a fost la fel, dar tot se simte faină atingerea pielii lui. Aaaa, am uitat să va spun că elefantul de mai sus era încarcerat într-o pușcărie de elefanți din Africa pentru crime umane, dar niciuna dintre ele nu fusese făcută fără să fi fost provocați la nivelul cel mai intens…în fine, vreau să va spun că și delfinul asta avea cataractă, dar la ochiul celălalt!;)”, a scris actorul în dreptul fotografiilor.

La scurt timp, juratul de la Românii au Talent le-a arătat prietenilor virtuale captura pe care a prins-o la pescuit.

„Și pentru că am văzut că la delfini reacționați urâțel , iată aici o baracudă. Astea sunt rele și mănancă alți pești, așa că bine i-am făcut că am prins-o și i-am dat drumul, să vada și ea cine este șeful lor!;)”, a scris Bobonete pe Instagram.

Bobonete postează frecvent imagini de la pescuit, prezentându-și apoi capturile cele mai mari. De ceva vreme, actorul a început să concureze la întrecerile de profil.

Juratul de la Românii au Talent este căsătorit din 2003 şi are doi copii, Octavian (11 ani) și Maria (5 ani).Bobonete şi Cătălina au făcut nunta au făcut-o abia în 2017, la Vama Veche, unde au sărbătorit alături de familie și de prieteni, într-un cadru restrâns.

Cătălina a absolvit Facultatea de Psihologie, însă a ales să profeseze în cu totul alt domeniu. În prezent, este make-up artist, meserie care îi aduce multe satisfacții, dar și bani.

Apariție neașteptată la Românii au Talent. Fiica lui Mihai Bobonete, chemată să apese butonul Golden Buzz