Mihai Bobonete își sărbătorește soția. Cătălina a împlinit 40 de ani: „Voi fi lângă tine”

Mihai Bobonete își sărbătorește soția. Cei doi s-au cunoscut încă din adolescentă și sunt împreună de 28 de ani. Iubirea lor a devenit tot mai puternică odată cu trecerea timpului, iar în 2003 au ales să se căsătorească, la 22 de ani, respectiv 20.

24 mai 2023, 14:55
Mihai Bobonete își sărbătorește soția. Cătălina a împlinit 40 de ani: „Voi fi lângă tine”
Mihai Bobonete își sărbătorește soția

Mihai Bobonete își sărbătorește soția. Actorul și Cătălina au o relație foarte frumoasă și solidă. Rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care îi au, iar familia lor este una fericită. Juratul de la Românii au talent vorbește des despre partenera sa, iar acum, de ziua sa, i-a făcut o urare specială pe rețelele sociale.

Citește și: Mihai Bobonete desființează emisiunea „Visuri la cheie”: „Nu vă mai uitați, mă, la toate prostiile!”

Mihai Bobonete își sărbătorește soția

Actorul din Las Fierbinți a ales să posteze o fotografie cu doi bătrâni, semn că se vede și de acum înainte cu soția sa, Cătălina. Aceasta a împlinit 40 de ani, iar Bobonete i-a promis că îi va fi alături încă pe atât. „La multi ani Iubito! Voi fi langa tine inca 40!„, este mesajul postat de actor, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Mihai Bobonete merge la psiholog

Celebrul actor consideră că mersul la terapeut este la fel de important ca şi alimentaţia sau sportul. Laura este femeia care îl ajută să treacă peste fricile sale şi îl consiliază de ceva vreme. „Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, mărturiseşte Mihai Bobonete.