Mihai Constantin a moștenit toată averea Tamarei Buciuceanu. Celebrul Ionică din Liceenii a dezvăluit ce va face cu ea!

Vestea morții îndrăgitei actrițe Tamara Buciuceanu a îndurerat o țară întreagă în anul 2019, atunci când artista s-aa stins din viață la vârsta de 90 de ani.

07 ian. 2022, 16:46
Mihai Constantin a moștenit toată averea Tamarei Buciuceanu. Celebrul Ionică din Liceenii a dezvăluit ce va face cu ea!

Mihai Constantin a moștenit toată averea Tamarei Buciuceanu. Actrița a bucurat milioane de oameni cu rolurile jucate în filme precum ”Liceeni” și ”Primăvara bobocilor”.

Mihai Constantin a moștenit toată averea Tamarei Buciuceanu. Celebrul Ionică din Liceenii a dezvăluit ce va face cu ea!

Mihai Constantin, cunoscut mai ales pentru rolul lui Ionică din Liceenii, a fost singurul nepot al regretatei Tamara Buciuceanu. Acesta l-a tratat mereu ca pe un fiu, motiv pentru care a moștenit totul de la mătușa lui.

Acesta a primit moștenire locuița de pe Dorobanți în care a stat mătușa lui. Vila este una veche, are două etaje, în care regretata Tamara Buciuceanu deținea un aparatament.

Citește și: Doliu în lumea cinematografiei. Un actor cunoscut a murit la doar 28 de ani. Fanilor nu le-a venit să creadă!

Mihai Constantin și-a propus să reabiliteze locuința, chiar dacă există frica că vecinii nu ar fi de acord cu această schimbare. Zilele acestea, actorul a fost surprins în fața vilei alături de un alt bărbat. Cei doi au petrecut minute bune pe strada de lângă locuința în care Tamara Buciuceanu și-a petrecut restul vieții. După o discuție în care s-a gesticulat mult, Mihai Constantin a intrat în apartamentul mătușii sale.

Tamara Buciuceanu-Botez, cunoscută pe numele de scenă Tamara Buciuceanu sau „Doamna comediei românești”, s-a născut pe 10 august 1929 în Tighina (acum, Republica Moldova). Actrița a terminat studiile în Artă Teatrală și Cinematogrfie în 1952 și a fost una din reprezentantele generației de aur a teatrului românesc.

Actrița a jucat în mai bine de 25 de filme, însă rolul care a făcut-o celebră în toată lumea a fost cel al profesoarei Isoscel din seria „Liceenii”. Totodată, aceasta a jucat pe scenele marilor teatre ale capitalei precum: Giulești, Bulandra, Național, Teatrul de comedie. A interpretat-o pe Coana Chirița pe scena Teatrului Național din Iași.

În data de 23 octombrie 2014, într-o ceremonie ce a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia a primit din partea Casei Regale a României decorația Ordinul Coroana României în grad de Ofițer cu ocazia celei de-a 93-a aniversări a regelui Mihai I al României, decorație înmânată de principesa moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române.

Citește și: Doliu în lumea teatrului românesc: Îndrăgita actriţă Valeria Gagealov a murit, după ce s-a infectat cu COVID