Mihai Constantinescu, moarte cerebrală după al treilea stop cardio-respirator. Soţia sa: Trebuie să ne rugăm pentru el

Mihai Constantinescu este în stare critică la Secţia de Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui. Soţia lui, Simona Secrier, a lansat un apel către fanii acestuia. Ea le cere tuturor să se roage pentru artist. De altfel, medicii susţin că Mihai Constantinescu a suferit o hemoragie severă după stopurile cardiace. UPDATE: Marti dupa pranz Mihai Constantinescu a facut un al treilea stop cardio-respirator şi a fost resuscitat. Medicii nu îi mai dau şanse de recuperare, leziunile cerebrale suferite după cele trei stopuri cardio-respiratorii fiind, se pare ireversibile. Echipa medicală care se ocupă de Mihai Constantinescu ar urma să discute cu soţia acestuia despre posibilitatea deconectării de la aparatele care îl ţin în viaţă.

RomaniaTV.net
14 mai 2019, 08:13
Mihai Constantinescu, moarte cerebrală după al treilea stop cardio-respirator. Soţia sa: Trebuie să ne rugăm pentru el

„Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog”, a spus Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. „Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a mai spus soţia lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu a făcut stop cardio-respirator luni. Soţia lui a fost cea care a sunat la 112. A fost chemată o ambulanţă, artistul a fost resuscitat mai multe minute, apoi a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate şi în urmă cu două luni, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.


loading...