Mihai Fifor, pe lista celor care ar urma să fie REMANIAŢI din Guvernul Dăncilă

Mihai Fifor, ministrul Apărării, riscă să fie remaniat, potrivit România TV. Mihai Fifor se află printre semnatarii scrisorii disidenților din PSD, prin care i se cerea demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor, iar cum puciul a eșuat, acum urmează mazilirea.

RomaniaTV.net
29 sept. 2018, 11:01
Mihai Fifor, pe lista celor care ar urma să fie REMANIAŢI din Guvernul Dăncilă

Mihai Fifor nu a participat la şedinţa Comitetului Executiv Naţional în care s-a discutat scrisoarea contestatarilor. Însă, ministrul Apărării a transmis un mesaj în care spunea că o susţine pe Viorica Dăncilă la şefia Guvernului. Cu toate acestea, social-democratul nu a făcut nicio referire cu privire la soarta lui Liviu Dragnea la conducerea partidului.

Surse din PSD au declarat pentru stiripesurse.ro că Mihai Fifor a semnat scrisoarea, dar le-a cerut „colegilor de listă” să nu facă publică lista cu semnături până nu face o declarație publică în acest sens. Fifor urma să plece în SUA și ar fi dorit să facă această declarație înainte de plecare, dar nu a mai apucat. Sursa citată mai precizează cp Liviu Dragnea a aflat că Mihai Fifor a semnat această scrisoare, iar zilele acestuia în fruntea Ministerului Apărării sunt numărate. 

În momentul de faţă se face evaluarea guvernului, iar după referendumul de modificare a Constituţiei va avea loc o nouă şedinţă a CEx în care se va decide remanierea Cabinetului condus de Viorica Dăncilă. Pe lista neagră se mai află, pe lângă Mihai Fifor, şi Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, un alt contestatar al lui Liviu Dragnea.