Vă mai aduceţi aminte de Arlechino? Iată care este viaţa celebrului actor al anilor ’90

Mihai Gruia Sandu este actorul anilor '90 care a reuşit să intre perfect în pielea fiecărui personaj pe care îl interpreta. Cunoscut şi după numele de scenă, Arlechino, celebrul actor a sperat mereu că va avea o familie fericită, lucru care-i lipsea enorm. Din păcate, viaţa i-a oferit un rol greu de interpretat, care i-a provocat o suferinţă enormă.

RomaniaTV.net
06 mart. 2015, 11:11
Vă mai aduceţi aminte de Arlechino? Iată care este viaţa celebrului actor al anilor ’90

Divorţat în urmă cu ani buni de Oana Bojescu, Mihai Gruia Sandu suferă în fiecare zi. Suferinţa sa nu îşi are izvorul doar în divorţul de fosta soţie, ci şi în deciziile drastice pe care aceasta le adoptă în privinţa copiilor. Cu toate că ambii foşti soţi aveau dreptul să îşi crească copii, Oana Bojescu a decis că mai bine ar fi ca fii celebrului actor să fie crescuţi doar de ea. Astfel aceasta i-a interzis lui Mihai Gruia Sandu să îşi vadă copii, decizie care l-a marcat enorm pe marele actor.

GEORGE MOTOI a murit: „Urmăm şi noi, suntem tot mai puţini…”

Potrivit CanCan.ro, fosta soţie a lui Mihai Gruia Sandu a hotărât că cel mai bine este să plece definitiv în Canada împreună cu copii săi, fapt care l-a întristat şi mai mult pe actor.

Cum nu are voie să îşi vadă proprii copii şi nici să aibă vreo legătură cu aceştia, Mihai Gruia Sandu a postat recent oe pagina sa de Facebook un mesaj cu adevărat emoţionant. Actorul a scris în mesajul respectiv o urare pentru unul dintre fii săi, care urmează să împlinească 13 ani.

„Theodor-Cosma Sandu, bravul meu băiat, pe care mama lui îl creşte în ură faţă de tatăl lui, interzicându-i orice contact cu mine, a împlinit 13 ani. Îi doresc tot binele din lume şi Domnul să-l ajute să găsească adevărul care îl va face liber! La mulţi ani, Tedi!”, a scris Mihai Gruia Sandu pe contul său de socializare.

Citeşte şi  Unul dintre cei mai mari actori români, surprins într-o cârciumă de cartier FOTO