Mihai Mărgineanu, comparaţie între generaţia sa şi adolescenţii de 16 ani de azi: „Eram la fel de proşti”

Interpretul lui Ardiles din Las Fierbinţi, Mihai Mărgineanu, a vorbit în podcastul lui Damian Drăghici despre percepţia sa asupra diferenţelor dintre actuala generaţie de adolescenţi şi cei din vremea când el însuşi avea în jur de 16 ani.

26 mart. 2024, 11:42
Mihai Mărgineanu, comparaţie între generaţia sa şi adolescenţii de 16 ani de azi: „Eram la fel de proşti”

Mihai Mărgineanu nu crede că există diferenţe mari între cele două generaţii şi nici nu vede un aşa zis conflict între generaţii, care este întreţinut în principal în mediul online.

Mai mult, Mărgineanu chiar se bucură pentru dispariția unor tradiții din tinerețea sa și nu plânge deloc schimbarea vremurilor.

„Eu nu văd nicio diferență între generația mea, când aveam 16 ani, și generația asta de 16 ani. Eram la fel de proști. Poate că nu eram la fel de proști, dar cam pe aici. La același palier, că sunt paliere de educație, și îi văd pe cei de 16 ani la palierul acela la care eram și eu și nu văd nicio diferență.

Am fost cu fiica mea în mall, iar ea a vrut să mănânce o salată. Am  mers la un reataurant unde erau salate, iar acolo erau doi puști care erau la același palier cu mine la vârsta de 16 ani’, a povestit Mihai Mărgineanu în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Citeşte şi: Cum s-au cunoscut Roxana Nemeș și Călin Hagima: „L-am cerut în căsătorie de trei ori”

Actorul și-a mintit și de copilăria lui și de jocurile care au dispărut în ziua de astăzi.

„Dispar din tradiții, cum au dispărut și tradiții din copilăria mea. O monstruozitate de tradiție, bătutul halviței. Se lua o halviță, tare ca masa, se băgau niște monezi în ea și copiii trebuiau să vină să le scoate cu dinții din ea.

Îți rupeai dinții. Era o tradiție cretină. Știi câte halvițe mi-am luat în cap? Altceva. Mi-am jurat că nu o să am covor în casă. Am un covor mic, în rest, lemn. După a apărut moda aspiratoarelor de 2000 de dolari, pe un covor de 300 de lei’, a spus Mihai Mărgineanu.

Citeşte şi: Decizia instanţei în procesul în care Claudiu Răducanu „Blocnotes” se judecă cu fiul său